Cup o'Joe

inga betyg
$
Café
Lunchrestaurang
Hemsida
Instagram
Cup o'Joe
inga betyg
Hemsida
Instagram
Cup o'Joe i en mening: Hemtrevligt café med både sött och salt på menyn.
Kort om maten: Frukost, baguetter, sallader, bowls
Kort om drycken: Kaffe, te, shakes, smoothies

Mitt i Linnéstaden finns det mysiga caféet Cup o'Joe, som har både frukost, lunch och fika på menyn. Caféet hittar du på Lilla Risåsgatan, där du både kan slå dig ner i hemtrevlig miljö inomhus, på den lummiga uteserveringen eller hämta med dig smått och gott till picknicken i Slottskogsparken.

Alldeles i närheten av Skansparken och Skansen Kronan har Cup o'Joe skapat ett mysigt tillhåll som håller öppet från morgon till kväll. Hit kan man lika gärna glida in för att hämta med sig morgonkaffet som stanna länge över en frukost, lunch eller fika med vänner.

På menyn står förstås nybryggt kaffe av alla de slag, men också fika och matigare rätter. Dryckesmenyn listar bland annat lyxkaffe, shakes, smoothies och olika teer, medan matmenyn innefattar exempelvis frukostpaket, välfyllda croissanter, färgglada bowls och fräscha sallader. Här finns även gott om vegetariska rätter.

Det hemtrevliga caféet har inretts med mjuka kuddar och gröna växter, där man kan tillbringa de kallare månaderna. De dagar då stan visar sig från sin bästa sida med varmare väder kan man även sitta på den lummiga uteserveringen. Caféet erbjuder även takeaway.

Ska du hålla event, konferens eller annat kalas? Cup o'Joe tar även emot beställningar för evenemang och större sällskap. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Cup o'Joe Användarbilder

Recensioner av Cup o'Joe

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Cup o'Joe!