Villa Belparc

4,0
5 betyg
Café
Restaurang
Hemsida
Instagram
Villa Belparc
4,0
5 betyg
Hemsida
Instagram

Villa Belparc är allt i ett och det ultimata stället för en dejt likväl som för en långlunch eller en snabbkaffe. Vid varje besök hittar den som letar en ny favoritvrå i den stora trädgårdsserveringen. Menyn varierar efter säsong och innehåller allt från bistroklassiker till grillrätter och stenugnsbakade pizzor, samt bakverk från eget konditori. Beläget med utsikt över dammen samt återkommande underhållning på scen.

Föreslå ändringar

Recensioner av Villa Belparc

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 jun 2023

Lunch på Villa Belparc i Slottsparken. 😎🍺 Stor trevlig uteservering vid sjö i Slottsparken. Hamburgare, fish&chips odyl på menyn. Fullständiga rättigheter.

23 apr 2023

Var där 23-04-23 med familjen. Katastrof! Maten under all kritik. Dagens fångst, kolja serverades med ben i. Min hamburgare kom när hela sällskapet hade ätit färdig. Högrevsburgare var torr, seg och serverades utan hamburger dressing, sallad, tomat, lök el... Visa hela »

16 mar 2019

Behaglig miljö i Slottsskogen intill stora dammen intill Botaniska motet, café & konditori med eget bageri mycket goa bakelser och smörgåsar, restaurang med dagens special kött och fisk, bistro meny med flera rätter, sallader, grillat, pizza, vegetariska, vegan,... Visa hela »

16 mar 2019

Hembakat och gott i en underbar miljö

20 mar 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 aug 2020

Hemsk stället! Ligger i den finaste ställe i Göteborg (Slottskogen) men där är värre än en diktatur! Dom trakasserar folk redan när man kommer med en massa frågor om äta eller dricka ..delar folk beroende på hur mycket ska dom tjäna på... Visa hela »