Villa Belparc

3,5
6 betyg
$$$
Café
Restaurang
Villa Belparc
3,5
6 betyg

Villa Belparc är allt i ett och det ultimata stället för en dejt likväl som för en långlunch eller en snabbkaffe. Vid varje besök hittar den som letar en ny favoritvrå i den stora trädgårdsserveringen. Menyn varierar efter säsong och innehåller allt från bistroklassiker till grillrätter och stenugnsbakade pizzor, samt bakverk från eget konditori. Beläget med utsikt över dammen samt återkommande underhållning på scen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
6

Recensioner av Villa Belparc

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Lunch på Villa Belparc i Slottsparken. 😎🍺 Stor trevlig uteservering vid sjö i Slottsparken. Hamburgare, fish&chips odyl på menyn. Fullständiga rättigheter.

Visas först till fel bord. Jag hinner precis ta varm mat innan den tas bort. Vid 21.30 är matavdelningen stängd, på en sittning som varar till 23? Jag hann inte ens få något julkaffe efter maten. Minus: laxen, skinkan och priset. Plus: sillen och revbenen. Rekommende...

Var där 23-04-23 med familjen. Katastrof! Maten under all kritik. Dagens fångst, kolja serverades med ben i. Min hamburgare kom när hela sällskapet hade ätit färdig. Högrevsburgare var torr, seg och serverades utan hamburger dressing, sallad, tomat, lök el...

Behaglig miljö i Slottsskogen intill stora dammen intill Botaniska motet, café & konditori med eget bageri mycket goa bakelser och smörgåsar, restaurang med dagens special kött och fisk, bistro meny med flera rätter, sallader, grillat, pizza, vegetariska, vegan,...

Hembakat och gott i en underbar miljö

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Hemsk stället! Ligger i den finaste ställe i Göteborg (Slottskogen) men där är värre än en diktatur! Dom trakasserar folk redan när man kommer med en massa frågor om äta eller dricka ..delar folk beroende på hur mycket ska dom tjäna på...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
6

Representerar du Villa Belparc?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Villa Belparc?

På Villa Belparc serveras bland annat:

  • Kött
  • Svenskt

Vad kostar det att äta på Villa Belparc?

Villa Belparc ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Villa Belparc uteservering?

Ja, Villa Belparc har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Villa Belparc lunch?

Ja, Villa Belparc har lunchserveringar.

Var ligger Villa Belparc?

Villa Belparc ligger på A O Elliots v. 10, 413 11, Linné. I närheten ligger Slottsskogen, Göteborg.