Heurlins

inga betyg
$$$
Fiskrestaurang
Skaldjursrestaurang
Bar
Café
Hemsida
Instagram
Heurlins
inga betyg
Hemsida
Instagram
Heurlins i en mening: Saltstänkt bistro kombinerad med café och bar
Typiska rätter: Räklåda, fish and chips, landgång, éclair
Kort om drycken: Vin, lokala ölsorter på fat, bubbel på tapp

Inhyst i Clarion Hotel Draken hittar vi Heurlins, som själva beskriver sig som en saltstänkt havsbistro som gillar bärs och garagevin, men också som ett skruvat kondis som älskar ett glas bubbel till allt det söta. Kräftor och kärleksmums, hantverksöl och hallongrottor, räkor och Napoleonbakelser, fisktacos och prinsesstårta, gubbröra och glasstårta, bubbel och bakverk – en kombination av det bästa från två världar helt enkelt.

Heurlins, som fått sitt namn från torget utanför, är en restaurang, bar och café uppdelat i två. I den saltstänkta delen serveras förfinade versioner av klassisk streetfood från havet och annan lokal sjömat till både lunch och middag. Även ett par vegetariska alternativ listas på menyn, likaså inslag av kött. Hit kan du komma när än det passar, för en hel måltid såväl som en öl eller ett glas vin. Med en förkärlek för både öl och vin på fat håller man sig ständigt uppdaterad med de senaste nyheterna från etablerade och lokala bryggerier.

I den sötsugna delen väntar en lekfull kombination av bubbel på tapp och välsvarvade bakverk och desserter att njuta av i en rosasprakande miljö, pimpad med färgglada fjädrar och andra pampiga inredningsdetaljer. Bakom menyn står prisbelönte konditorn Patrik Fredriksson, som med strålkastarljuset riktat på bakverket éclair har tagit fram ett nytänkande dessertutbud unikt för Heurlins. Gästen som vill grunda med något matigare före det söta, kan ta en titt på Svarta Tavlan där dagens maträtter skrivs upp.

Med öppettider från morgon till kväll bjuder Heurlins in till allt från frukost till lunch, fika, middag och afterwork, inte sällan ackompanjerad av livemusik. Här bokas inga bord, utan det är bara att droppa in.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Heurlins Användarbilder

Recensioner av Heurlins

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Heurlins!