Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Atelier (Hotel Pigalle)

4,7
3 recensioner
Atelier (Hotel Pigalle)

Högst upp i Hotel Pigalle ligger restaurangen Atelier med angränsande takterrass. Hit reser du med den fransktalande hissen bakom Bar Amuse, i samma regi. Uppe under snedtaken möter du det öppna köket, varifrån det serveras avsmakningsmenyer och à la carte. Menyn är sammansatt av utvalda råvaror från flera av Sveriges mindre producenter, men smakerna har varierande internationella influenser. I den intima miljön med blomsterprydda krypin bjuds det in till brunch på lördagarna.

Användarbilder på Atelier (Hotel Pigalle)

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 mar 2020

Skönt häng i en mysig miljö. Maten är god men inte wow. Det som är absolut trevligast på detta hotell är baren när man kommer in. Sitt ner, ta en glas och en charktallrik och njut. Även om man inte bor på Pigalle kan man gå hit för att ä... Visa hela »

30 mar 2016

Kan inte säga annat än att detta är ett ljuvligt ställe. Vill du skämma bort dig, med en riktigt bra lunch, då är det hit du ska gå. Nackdelen är möjligen att du fastnar, lätt att glömma tid och rum, förvandla en timme till en mysig... Visa hela »

27 jan 2018

Kanon ställe för alla tillfällen!