Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Atelier (Hotel Pigalle)

4,6
5 betyg
Redigera Atelier (Hotel Pigalle)
Atelier (Hotel Pigalle)

Högst upp i Hotel Pigalle ligger restaurangen Atelier med angränsande takterrass. Hit reser du med den fransktalande hissen bakom Bar Amuse, i samma regi. Uppe under snedtaken möter du det öppna köket, varifrån det serveras avsmakningsmenyer och à la carte. Menyn är sammansatt av utvalda råvaror från flera av Sveriges mindre producenter, men smakerna har varierande internationella influenser. I den intima miljön med blomsterprydda krypin bjuds det in till brunch på lördagarna.

Användarbilder på Atelier (Hotel Pigalle) Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
21 aug 2021

Skön miljö och under pandemin väl avgränsat på ett tryggt sätt. Vi upplevde både goda viner och god mat i trevligt sällskap. Möjligen att kunskapen hos personalen var begränsad, men så alla var trevliga så var det nästan bara lite... Visa hela »

Listad i: Restauranger
2 mar 2020

Skönt häng i en mysig miljö. Maten är god men inte wow. Det som är absolut trevligast på detta hotell är baren när man kommer in. Sitt ner, ta en glas och en charktallrik och njut. Även om man inte bor på Pigalle kan man gå hit för att ä... Visa hela »

30 mar 2016

Kan inte säga annat än att detta är ett ljuvligt ställe. Vill du skämma bort dig, med en riktigt bra lunch, då är det hit du ska gå. Nackdelen är möjligen att du fastnar, lätt att glömma tid och rum, förvandla en timme till en mysig... Visa hela »

21 sep 2021

Ett underbart, mysigt ställe jag varmt kan rekommendera om man gillar miljön. Maten och kockarna är superb! đŸ‘ŒđŸŒ

27 jan 2018

Kanon ställe för alla tillfällen!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.