Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Atelier (Hotel Pigalle)

5,0 • 2 recensioner
Atelier (Hotel Pigalle)

Boutique-hotellet Pigalle har många överraskningar att bjuda på. Här kan du inleda kvällen med en fördrink i lobbybaren Amuse, innan du beger dig upp för en middag och ännu fler drinkar under snedtaket på Atelier. Räkna med flärd för både öga och gom.

Hissen tar dig sakta upp till fjärde våningen, och när dörrarna öppnas kliver du rakt in i Ateliers hjärta. I det öppna köket råder febril aktivitet bland blankpolerad koppar och glänsande beredningsytor i marmor. Inne i restaurangen möts du av ett sorl, och här är det lätt att drömma sig bort bland utsmyckningar och kristallkronor. Hit kommer du för att ta del av såväl avsmakningsmenyer som à la carte i romantisk miljö. Inspiration till maten kommer från när och fjärran, men råvarorna föredrar man att hämta från "när". Bland annat levereras noggrant utvalda och kravmärkta råvaror från små, men specialiserade svenska producenter. Köket håller öppet även vid lunchtid, och hit söker sig både affärsgäster och pausande shopping-flanörer.

Pulsen höjs klockan 21 varje fredag och lördag, då restaurangen gästas av dj:s samtidigt som champagnekorkar och ostron öppnas i takt till musiken. Också lördagsbrunchen bjuder på dj:s och en uppsjö av champagne på glas. Under sommarhalvåret kan du sitta under bar himmel på restaurangens takterrass och blicka ut över Göteborgs takåsar medan du sippar på något svalkande.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kan inte säga annat än att detta är ett ljuvligt ställe. Vill du skämma bort dig, med en riktigt bra lunch, då är det hit du ska gå. Nackdelen är möjligen att du fastnar, lätt att glömma tid och rum, förvandla en timme till en mysig... Visa hela »

Kanon ställe för alla tillfällen!

Så tycker pressen

4 av 5 · Göteborgs-Posten · 2016-05-02

“Kvällen på Atelier blir väldigt lyckad. Hemtrevlig och inbjudande miljö, innovativt kök och bar samt proffsig servering till rimliga priser bidrar till vår positiva upplevelse.”

5 av 6 · Nöjesguiden · 2014-10-28

“Atelier är bra, faktiskt riktigt bra.”