BOV

3,7
10 betyg
$$-$$$
Restaurang
Pizzaställe
Bageri
BOV
3,7
10 betyg

I den lätt sluttande backen som utgörs av Gibralatrgatan i Johanneberg handlar du dagsfärskt surdegsbröd och äter stenugnsbakad pizza på BOV. Barutbudet består av drinkar, öl och utvalda viner, och vill du satsa på något lättare tilltugg hittar du även mindre rätter i mellanstorlek på menyn. Från delin kan du även köpa med dig godbitar hem. Stort fokus på både eko- och närproducerat.

Frukost, surdegsbröd och delikatessbutik på dagen, kvarterskrog med finpizza i fokus på kvällen. Från den familjeägda källarlokalen letar sig doften från nygräddat ut på gatan från tidigt till sent, och inne i restaurangdelen välkomnas du av värmen från stenugnen.

Här är det raka rör som gäller. Den lilla delikatessbutikens utbud utgör även restaurangens skafferi, och det som du ser av konserver, vinflaskor och färskvaror är lika delar en dekorativ inramning som ett ständigt skiftande utbud av utvalda godsaker redo att avnjutas.

Restaurangens gröna väggar, udda sittmöbler och mjuka belysning bidrar till den rustika inramningen, där den vedeldade ugnen blir själva hjärtat i verksamheten. Menyn bygger främst på pizzor i napoletansk stil, med färska toppings och botten på surdeg, men innehåller även andra smårätter och tilltugg.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
10

Recensioner av BOV

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mysigt
God pizza
Otrevlig personal
Dålig service
En mycket svag 3a

Goda pizzor, möjligtvis lite väl dyra. Beställt take away några gånger men pizzorna göra sig absolut bäst på plats. Då kan man även njuta av den härliga vinlistan! Mycket nöjda med servicen också.

KATASTROF! BOV tar priset för det otrevligaste bemötandet samt sämsta servicen i stan. Som grädde på moset var degen dessutom slut när man skulle beställa en pizza....kom igen! Kommer aldrig äta här oavsett om pizzorna skulle vara gratis och gjorda av gu...

Väldigt bra pizza, men otrevlig personal som inte bryr sig om service över huvud taget. Gå till Brewers istället.

Vi var här ett stort gäng och käkade pizza för aw en fredag. Gäller att vara ute i god tid - det var kö och blev fullt nästan direkt vid öppning. Tycker pizzorna är prisvärda - runt 120 kr för en riktigt god och välsmakande pizza. Samma pri...

Supermysigt hak med fantastiska pizzor och underbar personal! Man kan inte boka bord här så kom i tid till öppning eller var beredd på att vänta lite.

Vi tog in chark, ost och burrata som start, två pizzor att dela på tre personer och avslutade med has...

Suveränt jävla hak

Göteborgs Bästa Pizza!!

Så himla bra :)

Fantastisk service till alltid lika ätbara godsaker i en mysig lokal.
Hälsar Johannes från Hovås

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
10

Representerar du BOV?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på BOV?

På BOV serveras bland annat:

  • Pizza

Vilken typ av bar är BOV?

Vi har klassificerat BOV som:

  • Vinbar

Vad kostar det att äta på BOV?

BOV ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av stämning är det på BOV?

Vi skulle beskriva stämningen på BOV som mysig och lite lugnare.

Har BOV uteservering?

Ja, BOV har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger BOV?

BOV ligger på Gibraltargatan 20, 411 32, Centrum, Johanneberg.