Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

BOV

3,7 • 6 recensioner
BOV

I den lätt sluttande backen som utgörs av Gibralatrgatan i Johanneberg handlar du dagsfärskt surdegsbröd och äter stenugnsbakad pizza på BOV. Barutbudet består av drinkar, öl och utvalda viner, och vill du satsa på något lättare tilltugg hittar du även mindre rätter i mellanstorlek på menyn. Från delin kan du även köpa med dig godbitar hem. Stort fokus på både eko- och närproducerat.

Frukost, surdegsbröd och delikatessbutik på dagen, kvarterskrog med finpizza i fokus på kvällen. Från den familjeägda källarlokalen letar sig doften från nygräddat ut på gatan från tidigt till sent, och inne i restaurangdelen välkomnas du av värmen från stenugnen.

Här är det raka rör som gäller. Den lilla delikatessbutikens utbud utgör även restaurangens skafferi, och det som du ser av konserver, vinflaskor och färskvaror är lika delar en dekorativ inramning som ett ständigt skiftande utbud av utvalda godsaker redo att avnjutas.

Restaurangens gröna väggar, udda sittmöbler och mjuka belysning bidrar till den rustika inramningen, där den vedeldade ugnen blir själva hjärtat i verksamheten. Menyn bygger främst på pizzor i napoletansk stil, med färska toppings och botten på surdeg, men innehåller även andra smårätter och tilltugg.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 feb 2018

Väldigt bra pizza, men otrevlig personal som inte bryr sig om service över huvud taget. Gå till Brewers istället.

6 apr 2018

KATASTROF! BOV tar priset för det otrevligaste bemötandet samt sämsta servicen i stan. Som grädde på moset var degen dessutom slut när man skulle beställa en pizza....kom igen! Kommer aldrig äta här oavsett om pizzorna skulle vara gratis och gjorda av gu... Visa hela »

18 dec 2017

Göteborgs Bästa Pizza!!

25 apr 2017

Suveränt jävla hak

28 okt 2017

Så himla bra :)

4 apr 2018

Fantastisk service till alltid lika ätbara godsaker i en mysig lokal.

Hälsar Johannes från Hovås