BOV

3,7
10 betyg
$$-$$$
Restaurang
Pizzaställe
Bageri
Hemsida
Instagram
BOV
3,7
10 betyg
Hemsida
Instagram

I den lätt sluttande backen som utgörs av Gibralatrgatan i Johanneberg handlar du dagsfärskt surdegsbröd och äter stenugnsbakad pizza på BOV. Barutbudet består av drinkar, öl och utvalda viner, och vill du satsa på något lättare tilltugg hittar du även mindre rätter i mellanstorlek på menyn. Från delin kan du även köpa med dig godbitar hem. Stort fokus på både eko- och närproducerat.

Frukost, surdegsbröd och delikatessbutik på dagen, kvarterskrog med finpizza i fokus på kvällen. Från den familjeägda källarlokalen letar sig doften från nygräddat ut på gatan från tidigt till sent, och inne i restaurangdelen välkomnas du av värmen från stenugnen.

Här är det raka rör som gäller. Den lilla delikatessbutikens utbud utgör även restaurangens skafferi, och det som du ser av konserver, vinflaskor och färskvaror är lika delar en dekorativ inramning som ett ständigt skiftande utbud av utvalda godsaker redo att avnjutas.

Restaurangens gröna väggar, udda sittmöbler och mjuka belysning bidrar till den rustika inramningen, där den vedeldade ugnen blir själva hjärtat i verksamheten. Menyn bygger främst på pizzor i napoletansk stil, med färska toppings och botten på surdeg, men innehåller även andra smårätter och tilltugg.

Föreslå ändringar

Recensioner av BOV

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 sep. 2023

Mysigt
God pizza
Otrevlig personal
Dålig service
En mycket svag 3a

6 apr. 2018

KATASTROF! BOV tar priset för det otrevligaste bemötandet samt sämsta servicen i stan. Som grädde på moset var degen dessutom slut när man skulle beställa en pizza....kom igen! Kommer aldrig äta här oavsett om pizzorna skulle vara gratis och gjorda av gu... Visa hela »

4 feb. 2018

Väldigt bra pizza, men otrevlig personal som inte bryr sig om service över huvud taget. Gå till Brewers istället.

25 nov. 2018

Supermysigt hak med fantastiska pizzor och underbar personal! Man kan inte boka bord här så kom i tid till öppning eller var beredd på att vänta lite.

Vi tog in chark, ost och burrata som start, två pizzor att dela på tre personer och avslutade med has... Visa hela »

25 apr. 2017

Suveränt jävla hak

21 okt. 2019

Vi var här ett stort gäng och käkade pizza för aw en fredag. Gäller att vara ute i god tid - det var kö och blev fullt nästan direkt vid öppning. Tycker pizzorna är prisvärda - runt 120 kr för en riktigt god och välsmakande pizza. Samma pri... Visa hela »

28 jan. 2022

Goda pizzor, möjligtvis lite väl dyra. Beställt take away några gånger men pizzorna göra sig absolut bäst på plats. Då kan man även njuta av den härliga vinlistan! Mycket nöjda med servicen också.

18 dec. 2017

Göteborgs Bästa Pizza!!

28 okt. 2017

Så himla bra :)

4 apr. 2018

Fantastisk service till alltid lika ätbara godsaker i en mysig lokal.
Hälsar Johannes från Hovås