Brasserie P

inga betyg
$$$
Restaurang
Brasserie P
inga betyg

Brasserie P hittar du inhyst på Quality Hotel Panorama i centrala Göteborg. Här möts du av en familjär atmosfär som välkomnar alla gäster och sällskap, oavsett om du reser ensam, med familj eller nära och kära. Restaurangen erbjuder vällagade, okomplicerade rätter som värnar om både kropp och själ. Klassiska rätter tillagade på färska råvaror med något för alla, kött- och fiskätare som vegetarianer och veganer – samt barn.

På Eklandagatan, inte så långt ifrån den välkända nöjesparken Liseberg, står Quality Hotel Panorama redo att ta emot gäster – övernattande som förbipasserande. Boka bord eller smit in – båda går lika bra. De moderna lokalerna har stora fönster och gott om plats för många sällskap.

Köksmästare på Brasserie P är John Johansson, som tillsammans med sitt team av kockar erbjuder en varierad à la carte-meny där du kan välja bland klassiska internationella rätter med smaker från Norden och Europa. Kombinera med exempelvis en öl eller vin från deras vinlista – vill du ha något som passar till maten hjälper de dig gärna med en rekommendation.

Varje morgon dukar Brasserie P även upp sin frukostbuffé. Där hittar du bland annat kallskurna delikatesser, varma rätter, nybakat bröd, nybryggt kaffe, te och fruktjuice varav mycket är ekologiskt.

Lunch på Brasserie P gäller endast för förbokade grupper. Vill man hålla i ett event kan man boka matsalen med plats för upp till 200 sittande gäster, som också går att dela av för mindre grupper.

I loungebaren och lobbyn kan man också mötas upp och bland annat spela shuffleboard.

1 Peter B.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Brasserie P Bilder

Recensioner av Brasserie P

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Brasserie P!
1 Peter B.

Kontaktinformation

Representerar du Brasserie P?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Brasserie P?

På Brasserie P serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Brasserie P?

Brasserie P ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Är Brasserie P barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Brasserie P som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Brasserie P?

Brasserie P ligger på Eklandagatan 51-53, 412 61, Centrum, Johanneberg.