Café & Bar Grindstugan

2,5
2 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Café
Grindstugan
2,5
2 betyg

Detta sommarcafé vid entrén mot Trädgårdsföreningen levererar allt från caféutbud till drinkar och en meny med internationella favoriter, allt serverat i charmig parkmiljö. Lyssna på livemusik under trubadurkvällarna, gå på standup eller ta en svalkande drink under de lummiga trädkronorna. Musiken följer Göteborgs övriga konsertutbud, så räkna med allt från lokala till internationella tongångar.

Café Grindstugans pittoreska läge gör stället till en omtyckt och välbesökt oas mitt i centrala Göteborg. Pausa efter en dag på stan i uteserveringens grönska, och njut av parkens 1800-talsvyer och kanalen intill. Framför entrén kan du hänga i stugans loungemöbler med utsikt över Bältesspännarparken, varifrån du har koll på folklivet som förströelse.

Själva stugan är inredd i söt sommarstugestil, med blommiga tapeter och ljusa trämöbler, medan uteserveringen präglas av grusgångar, grönska och kulörta lampor i träden. Här ute finns också ställets scen samt en utomhusbar, där du hittar sommarmat och törstsläckare för små och stora.

Förutom att erbjuda en internationellt influerad meny med bland annat burgare, pizza och sallader är detta ett ställe som präglas till stor del av sitt varierade musik- och underhållningsutbud. I stort sett alla dagar under vår- och sommarhalvåret, med undantag för måndagar, bjuds det på musik på uteserveringen. Vill du dessutom få dig ett gott skratt bör du sikta in dig på ställets onsdagsprogram, då det bjuds på humor när Grindstugan kör standup med akustisk musik som ackompanjemang.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Grindstugan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
2

Recensioner av Grindstugan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kul ställe på sommarkvällar! Ofta trubadurer som drar upp både stämningen och fyllan, så räkna med en och annan femtioplussare som sprutar saliv i nacken på dig i refrängen till ”Jag vill vara din Margareta”.

Hemsk personal!
Skal aldrig besöka stället igjen!!!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
2

Representerar du Café & Bar Grindstugan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Café & Bar Grindstugan?

På Café & Bar Grindstugan serveras bland annat:

  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Café & Bar Grindstugan?

Café & Bar Grindstugan ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Café & Bar Grindstugan?

Vi skulle beskriva stämningen på Café & Bar Grindstugan som mysig och lite lugnare.

Har Café & Bar Grindstugan uteservering?

Ja, Café & Bar Grindstugan har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Café & Bar Grindstugan lunch?

Ja, Grindstugan har lunchserveringar.

Var ligger Café & Bar Grindstugan?

Café & Bar Grindstugan ligger på Gamla Allén 2, 411 06, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.