Café & Bar Grindstugan

2,5
2 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Café

Detta sommarcafé vid entrén mot Trädgårdsföreningen levererar allt från caféutbud till drinkar och en meny med internationella favoriter, allt serverat i charmig parkmiljö. Lyssna på livemusik under trubadurkvällarna, gå på standup eller ta en svalkande drink under de lummiga trädkronorna. Musiken följer Göteborgs övriga konsertutbud, så räkna med allt från lokala till internationella tongångar.

Café Grindstugans pittoreska läge gör stället till en omtyckt och välbesökt oas mitt i centrala Göteborg. Pausa efter en dag på stan i uteserveringens grönska, och njut av parkens 1800-talsvyer och kanalen intill. Framför entrén kan du hänga i stugans loungemöbler med utsikt över Bältesspännarparken, varifrån du har koll på folklivet som förströelse.

Själva stugan är inredd i söt sommarstugestil, med blommiga tapeter och ljusa trämöbler, medan uteserveringen präglas av grusgångar, grönska och kulörta lampor i träden. Här ute finns också ställets scen samt en utomhusbar, där du hittar sommarmat och törstsläckare för små och stora.

Förutom att erbjuda en internationellt influerad meny med bland annat burgare, pizza och sallader är detta ett ställe som präglas till stor del av sitt varierade musik- och underhållningsutbud. I stort sett alla dagar under vår- och sommarhalvåret, med undantag för måndagar, bjuds det på musik på uteserveringen. Vill du dessutom få dig ett gott skratt bör du sikta in dig på ställets onsdagsprogram, då det bjuds på humor när Grindstugan kör standup med akustisk musik som ackompanjemang.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Grindstugan Användarbilder

Recensioner av Grindstugan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 aug. 2018

Kul ställe på sommarkvällar! Ofta trubadurer som drar upp både stämningen och fyllan, så räkna med en och annan femtioplussare som sprutar saliv i nacken på dig i refrängen till ”Jag vill vara din Margareta”.

8 sep. 2019

Hemsk personal!
Skal aldrig besöka stället igjen!!!