Havsbaren Tyska Bron

3,2
5 betyg
$$
Hälsoinriktad restaurang
Hemsida
Instagram
Havsbaren Tyska Bron
3,2
5 betyg
Hemsida
Instagram

Mitt på Tyska bron, med utsikt både in mot stan och ut mot de ikoniska kranarna, ligger restaurangen med samma namn. Från tidig morgon till sen kväll kan man beställa poké bowls, smoothie bowls och bagels och mackor med matiga pålägg som flankstek och skaldjur. Restaurangen, som hör till Avenyfamiljen, har fullständiga rättigheter och varje fredag hålls after work med förmånliga priser i baren.

Föreslå ändringar

Recensioner av Havsbaren Tyska Bron

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 juni 2023

Lunchhäng i många timmar igår på Havsbaren Tyska bron. 😎☀️🍹🍺🚤 Stor uteservering på brygga i kanalen. Finns både platser i solen och under tak/skugga. Riktigt god mat och goda drinkar. Fullständiga rättigheter. Rekommenderas varmt!

20 nov. 2018

Man gillar ju glashus! Speciellt när man som här bli omgiven av vatten. Jag var här för en fika och blev genast besviken på fikabröds utbudet. Men vi blev recomenderad en cookie med macadamia och vit choklad, och ja, den var riktigt god.

Jag skulle säga a... Visa hela »

31 juli 2021

Platsen är en 4-5:a! Tycker det är så mysigt mitt på ån. Stället i sig är okej, ganska enkelt men perfekt om man är sugen på en skaldjursluch och inte har några högre förväntningar på servicen. Man beställer och betalar... Visa hela »

19 juni 2021

I sommartid mellan hav och stad bjuds det såklart på räkor, ostron och massor med välsmakande viner som passar perfekt i en gassande sommarsol.

Här äter du gott med vänner och familj tills kvällen övergår till skönt häng med lj... Visa hela »

12 juli 2022

Unga och oerfarna personal som mestadels bara gå runt och i baren och småpratar med varandra och nonchalera gästerna! Jag satt mig i cirka en kvart, vrålhungrig och inväntade personal som kom aldrig! Jag var tvungen att gå upp och beställa maten och dryck! Kill... Visa hela »