Isabelle

4,2
5 betyg
$$$
Amerikansk restaurang
Internationell restaurang
Hemsida
Instagram
Isabelle
4,2
5 betyg
Hemsida
Instagram

Isabelle erbjuder en mix av amerikansk och internationell matkultur, i en urban miljö som andas Manhattan. Här kan du inleda med ett glas bubbel och ostron i baren, och äta lunch eller middag med smaker från världen över. På helgen vankas det brunch, med klassiska brunchrätter och drinkar. 

Föreslå ändringar

Recensioner av Isabelle

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 okt. 2023

Jättegod mat och trevlig personal! :)

21 nov. 2023

Teatergatan är en trendig gata med många nya spännande restauranger. En restaurang som legat där länge är Isabelle, och som jag länge har velat testa. Vi glider in en fredagkväll, och det tar ett tag innan vi blir visade till vårt bord. Ännu lä... Visa hela »

19 jan. 2023

Var där och drack bubbel och åt gratinerade ostron som va riktigt godaaa!! Kan rekommendera att ta ett glas och lite plock här, härlig atmosfär!

11 apr. 2019

Besökte Isabelle för en lördagslunch och blev positivt överraskad! ✨ Isabelle ligger på Teatergatan som är en tvärgata till Avenyn och gör det därför smidigt att springa in för en lunch under helgen. Lokalen är snygg med bra och stilig inr... Visa hela »

23 feb. 2018

Supergod mat med så klart bra råvaror samt dryck som gifter ihop sig med maten perfekt. Kan varmt rekommendera!!! Personal kunnig o vänlig o lokalen mysig. Tack för en god o trevlig kväll!