Löfqvist å vi Arkaden

4,0
3 betyg
Redigera Löfqvist å vi Arkaden

Löfqvist å vi hittas inne i Arkaden, på gallerians andra våning. Här serveras allt från fika och lunch till något att svalka sig med i baren. Landa i den luftiga restaurangen, eller köp med dig maten hem eller till kontoret. Bakom satsningen hittas ett tight krögarteam med lång erfarenhet av bland annat husman.

Gallerian Arkaden, som nås både från Fredsgatan och Norra Hamngatan, är inte enbart en shoppingdestination. Här ryms även Löfqvist å vi, som särskilt under lunchtid är välbesökt tack vare sitt centrala och tillgängliga läge intill Brunnsparken.

Den rymliga restaurangen hittas en våning upp och här finns plats för såväl lunchande vänner och kollegor som för det större sällskapet. Lokalerna har kapacitet för olika slags event och bokade arrangemang, och efter gallerians ordinarie öppettider finns möjlighet till olika slags happenings ända fram till sena kvällen.

Under helgerna erbjuds shoppinglunch till hungriga flanörer och vill du varva ned med ett glas finns här även möjlighet till barhäng. Som en grön avknoppning till Löfqvist å vi, ligger även systerkrogen Grönskap som ett hål i väggen-ställe i Arkaden. Här serveras plantbaserade bowls, raw food-godis och fräscha juicer och smoothies.

I köket på Löfqvist å vi hittas kockräven Bill Svenningsson som för alla inbitna husman-lovers är en känd profil, och som ser till att leverera flera olika alternativ där just den svenska husmanskosten är utgångspunkten.

Se även Pixbar, Löfqvist å vi Västra Hamngatan

Användarbilder på Löfqvist å vi Arkaden Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 feb 2019

Bästa lunchen i stan!! Men saknar meny på nätet

28 sep 2019

Måste säga att jag tyvärr inte är imponerad av er AW o framför allt inte av er räk o köttbulle macka som var hemma gjord och såg verkligen oproffsigt gjorda ut. .
Vinet var gott o de som drack öl var nöjda, musiken var ok men lite för hö... Visa hela »

28 nov 2022