Odyssea In Loco

3,7
3 betyg
Medelhavsrestaurang
Hemsida
Instagram
Odyssea In Loco
3,7
3 betyg
Hemsida
Instagram
Odyssea In Loco i en mening: Mysig medelhavskrog med en generös uteservering och trevlig vinlista
Typiska rätter: Kött, skaldjur, sallader, hamburgare, pizza

Tänk sammetslena sommarnätter kring Medelhavet, kryddade med mustiga färger och lägg till social samvaro i otvungen inramning. Här möts det bästa från medelhavsländerna i en bred och internationell meny som innefattar allt från plocktallrikar att dela till drinken, till grillrätter och pizza.

Odyssea in Loco bjuder på internationella vibbar till middagen, förfesten och festen, i en uppsluppen atmosfär som välkomnar till mysigt häng kring mat och dryck med smaker från medelhavsländerna.

Här flödar de internationella vibbarna, med en lång bar i mitten av restaurangen, där det blandas både klassiker och moderna drycker. Restaurangen har inretts med en mix av spännande mönster på tapeter, möbler och golv som skapar en atmosfär som lämpar sig lika fint för första dejten som för en kväll tillsammans med vänner och familj. Sommartid samlas många på den generösa och soliga uteserveringen, där man kan komma in för ett snabbt AW-glas eller tillbringa hela kvällen.

Menyn är klassiskt uppbyggd, med förrätter, varmrätter och efterrätter. Välj bland snacks som chark, oliver och vitlöksbröd till förrätt, och kött, skaldjur, sallader, burgare och pizzor till varmrätt. Som sött avslut på middagen finns ett par alternativ att välja mellan. Behöver strupen svalkas finns passande viner att botanisera bland.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Odyssea In Loco Användarbilder

Recensioner av Odyssea In Loco

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 jun 2021

Väldigt härlig stämning! Bra priser och gillar verkligen den inglasade uteserveringen. Rekommenderar verkligen deras pizzor!

31 mar 2018

Oerhört otrevlig personal.

13 jul 2023