Papa Mastani Bistronomie

3,4
10 betyg
Redigera Papa Mastani Bistronomie

På hörnet vid Linnégatan får franska influenser med ost och chark sällskap av smakrika grillrätter, cocktails och ett gediget utbud av viner. Papa Mastani består av två våningar och en stor uteservering med plats för 100 personer längs Tredje Långgatan.

Denna franska bistro hämtar inspiration såväl från landet av baguetter och baskers som från det kaspiska havet, jordens största insjö som gränsar till Asien och Europa – det är vad som utmärker Papa Mastanis koncept och smakupplevelse.

På menyn hittas ost och chark, ostron, musslor och en grillmeny med allt från halloumi och kyckling till iberico, scampi och entrecote. Till detta kan du välja bland olika tillbehör som pommes frites och klassiska såser. Du som suktar efter dessert kan avrunda middagen med crème brulée, med smak av mandel och apelsin.

Till lunch serveras dagens i form av husmanskost och internationella rätter. Varje dag finns en vegetarisk, en fisk- och en kötträtt och det ingår salladsbuffé, kaffe och dessert.

Är du törstig hittas noggrant utvalt utbud av viner från hela världen, och inhyst i bistron hittar du även deras cocktailbar med fönster från golv till tak och en drinklista som består av såväl klassiker som deras egna signaturdrinkar. Här kan man slå sig ner med utsikt över Linnégatan.

Papa Mastani välkomnar alla sorters sällskap, vare sig man vill äta affärslunch, fira födelsedagen eller bara komma förbi på ett glas eller en middag med vännerna.

Användarbilder på Papa Mastani Bistronomie Visa alla

  • Lägg till bild
  • Löjromschips och glas vitt på uteserveringen  – Bild från Papa Mastani Bistronomie av Isabelle E.
  • Bild från Papa Mastani Bistronomie av Elma E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 okt 2021

Fin lokal med trevlig inredning. Välsmakande mat och ok utbud av vin på glas. Vår servitör (man) var trevlig och gav en bra förklaring av maten och tillbehören som serverades. Jag åt Saffransmarinerad Kycklinglårfilé med klyftpotatis och diverse gri... Visa hela »

Listad i: Restauranger
30 mar 2023

Blev matförgiftad här i tisdag & är fortfarande sängliggande men ni tar det som en nypa salt. "Checka era råvaror dagligen" i google recession javisst så kan man också besvara & jag råkade vara den gästen som råkar ut för... Visa hela »

1 apr 2023

Usel service, tjejen som hade hand om vårt bord visade noll intresse. Vi satt i nästan en timme för att försöka beställa dessert samt mer att dricka utan att vi fick någon som helst uppmärksamhet. Maten i övrigt var ok, inte mer

16 jul 2021

Fantastisk service, trevlig personal och gudomlig ostbricka samt gott husets vin. Välkommen till Linné och Lycka till🌷

16 jul 2021

Fantastiskt mottagande. Otroligt trevlig personal med en oförglömlig ostbricka och vitt vin. Hit kommer vi att komma ofta bara över gatan

19 feb 2022

Förrätten, musslorna var goda men oxfilén på spett var inte bra alls. Det hade antagligen tillagats i förhand och sedan legat och fortsatt tillagad i sina egna ångor, för bitarna hade grå färg ytterst och konsistensen var som kokt kött.
Vi... Visa hela »

25 jul 2021

Jätte nöjd med mitt besök!
Startade med en löjromsförrätt som var perfekt i storleken och avslutade med super goda grillspett. Servicen var så lyhörda och trevliga. Hit kommer jag igen!

29 jul 2021

Översätt till svenska »

Oorganiserat och dyr mat

22 jul 2021

Så ska restaurangbesök upplevas! Rekommenderar 🔆🔆🔆🔆🔆

19 jul 2021

Härligt bemötande och riktigt bra service. Bra mat och bra koncept. Kul öl och drinklista som personalen var påläst på.
6 stjärnor om det funnits krokar på toaletten.
//Erik