Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tapasbaren

4,3
4 recensioner
Tapasbaren

Tapasbaren marknadsför sig själva som en kontinental bar, med vällagad mat och personlig service. Stället är inte stort, men det vägs upp av schysst musik, uteterrass och livlig stämning. Maten bestäms utifrån tillgången på råvaror och bjuder på tapas i fusion-stil med höga ambitioner. Under den varmare delen av året är uteserveringen ett av Majornas absoluta vattenhål, perfekt för lättsamt umgänge.

Användarbilder på Tapasbaren

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jan 2020

Grymt mysigt ställe med jättetrevlig personal. Maten var god men priserna kändes lite väl saftiga. skulle gärna gå hit fler gånger men bara vid speciella tillfällen pga priset.

16 jun 2015

Stället har grymt höga ambitioner och de små rätterna är makalöst goda. Det är tydligt att det är restaurang-proffs som driver Majornas eget tapas-ställe. Dock kan jag tycka att priserna ibland tenderar att bli lite väl tilltagna, med tanke på... Visa hela »

13 apr 2019

Fick en överraskande upplevelse med en upplevd ”liten” tapasmeny. Vi fick ett fantastiskt gott vinförslag av en kunnig servitris och åt vegetariska alternativ och mycket goda rätter. Både entrecôte och lammfile var fantastiska.

30 nov 2018

Otroligt god mat, mycket vegetariskt och spännande kombinationer jag aldrig testat förut. Vi tog kockens val av rätter för kvällen och blev väldigt mätta och belåtna. Plus för hundvänligt! đŸ¶