Boutique-hotellet Pigalle har många överraskningar att bjuda på. Här kan du inleda kvällen med en fördrink i lobbybaren Amuse, innan du beger dig upp för en middag och ännu fler drinkar under snedtaket på Atelier. Räkna med flärd för både öga och gom.
Hissen tar dig sakta upp till fjärde våningen, och när dörrarna öppnas kliver du rakt in i Ateliers hjärta. I det öppna köket råder febril aktivitet bland blankpolerad koppar och glänsande beredningsytor i marmor. Inne i restaurangen möts du av ett sorl, och här är det lätt att drömma sig bort bland utsmyckningar och kristallkronor. Hit kommer du för att ta del av såväl avsmakningsmenyer som à la carte i romantisk miljö. Inspiration till maten kommer från när och fjärran, men råvarorna föredrar man att hämta från "när". Bland annat levereras noggrant utvalda och kravmärkta råvaror från små, men specialiserade svenska producenter. Köket håller öppet även vid lunchtid, och hit söker sig både affärsgäster och pausande shopping-flanörer.
Pulsen höjs klockan 21 varje fredag och lördag, då restaurangen gästas av dj:s samtidigt som champagnekorkar och ostron öppnas i takt till musiken. Också lördagsbrunchen bjuder på dj:s och en uppsjö av champagne på glas. Under sommarhalvåret kan du sitta under bar himmel på restaurangens takterrass och blicka ut över Göteborgs takåsar medan du sippar på något svalkande.