Ristorante Angelo's

3,0
2 betyg
$$
Italiensk restaurang
Angelo's
3,0
2 betyg

Det klassiska köket från Medelhavet är inspirationskällan för denna restaurang, som bjuder på en upplevelse av det slaget att det nästan känns som att komma hem på middag hos en italiensk familj. Här erbjuds ett spännande vinsortiment, ett brett urval av olika sorters öl och matlagning av erfarna kockar. Ett stenkast bort på samma gata ligger även systerkrogen Stures Brasseri.

Ristorante Angelo's strävar efter att erbjuda en välsmakande Medelhavsupplevelse i hjärtat av Göteborg, närmare bestämt på Sten Sturegatan i Heden. Här kan du smaka dig igenom det traditionella italienska kökets pizza, pasta, risotto och skaldjur. Det ska finnas något något för alla, såväl vegetarianer som köttätare samt för de som föredrar fisk, och för de minsta finns en särskild barnmeny. Rätterna görs på utvalda kvalitetsråvaror och till dem serveras goda viner och öl.

Du hittar restaurangen på hörnet av Scandinavium, leta bara efter krogen med den avslappnade och hemtrevliga känslan där du kan varva ner ett tag. Kockarna vid spisen och personalen ute i matsalen har alla stor erfarenhet och tar gärna med dig på en kulinarisk resa genom det italienska köket, eller så stannar du bara en stund på ett enkelt glas.

Restaurangen erbjuder catering med allt från bufféer till enskilda rätter som går att få levererade till festen, eller också bokar ni restaurangen och festar till det på plats.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Angelo's Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
2

Recensioner av Angelo's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ingen smak alls på varken förrätt, middag eller efterrätt. Försökte även blåsa oss på pengar. Sätter aldrig min for där igen

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
2

Representerar du Ristorante Angelo's?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Ristorante Angelo's?

På Ristorante Angelo's serveras bland annat:

  • Pasta
  • Italienskt
  • Medelhavet
  • Pizza

Vad kostar det att äta på Ristorante Angelo's?

Ristorante Angelo's ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Är Ristorante Angelo's barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Angelo's som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Ristorante Angelo's?

Ristorante Angelo's ligger på Sten Sturegatan 17, 412 52, Centrum. I närheten ligger Scandinavium, Göteborg.