Stures Brasseri

5,0
10 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Stures Brasseri
5,0
10 betyg
Hemsida
Instagram

Mitt på evenemangsstråket med närhet till Korsvägen, Ullevi och Scandinavium hittas brasseriet som lånat sitt namn från gatan det ligger på. Här erbjuds en klassisk meny med svenska och franska smaker. Under sommarmånaderna kan du hänga på altanen med utsikt från första parkett.

Stures Brasseri ligger mittemot Scandinavium och har närhet till hela utbudet kring evenemangsstråket. Restaurangen, som är döpt efter Sten Sturegatan, har öppet för lunch, middag och barhäng i en gemytlig brasserimiljö. Menyn kretsar framför allt kring svenska och franska rätter med inslag av husmanskost för både stora och små. I köket fokuserar man på att använda fina råvaror och att komponera en meny som följer säsongen. Utbudet av både mat och dryck är varierat och ska innehålla något för alla.

Till Stures Brasseri kan man komma oavsett om man vill äta lunch i området, samlas kring en middag med familjen eller slå sig ner vid bardisken mitt i lokalen och ta något att dricka. Bland annat serveras drinkar, vin och ett generöst utbud av spännande ölsorter på kran. För speciella tillfällen såsom privata middagar går det även att abonnera restaurangens utomhuskupoler, som är utrustade med värme och Bluetooth. Varje kupol har plats för upp till sex personer.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Stures Brasseri Användarbilder

Recensioner av Stures Brasseri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 feb 2023

Stures brasseri Göteborg är ett fantastiskt lunchställe 😊 Enormt god mat ! Servicen bästa tänkbara, Melis alltid lika trevlig och välkomnande. Tillhör ett av mina favoritlunchställen i Göteborg !!! Blir snart nytt besök.

21 mar 2023

Great service 🤩

14 jan 2023

Vilken god mat och trevlig personal

1 maj 2022

Super fint ställe men klass , så god mat
Älskar den mysiga uteserveringen !

10 maj 2022

Läget e strålande, maten supergod och personalen serviceminded. Kan varmt rekommendera.

8 apr 2023
21 mar 2023
14 mar 2023
29 apr 2022
25 apr 2022