Röda Rummet Bar & Patisserie

inga betyg
Restaurang
Bar
Café
Röda Rummet
inga betyg

Bubbel och bakverk

Röda Rummet Bar & Patisserie är Albas bakficka på Järntorgsgatan. Hit kan du komma från morgon till kväll, för att äta rätter baserade på smördegar såväl som skåla i cocktails eller beställa något litet att äta.   

Bakom Röda rummet står ett erfaret gäng från krogar som Bang Matbar, Stigbergets Bryggeri och Elis Corner. Här har de kombinerat allt det goda i livet och serverar allt från frukost och brunch till sena groggar. I den industriella lokalen på Järntorgsgatan bakas det både sött och salt, dagen lång.

I det öppna köket (eller ska vi säga bageriet?) kan du se maten tillagas och bakverken bakas. Kom tidigt för frukosträtter, omeletter och nybakat bröd, lite senare för lunch eller ännu lite senare för drinkar och smårätter – här håller man öppet hela dagen för hungriga och törstiga göteborgare. Och vem har sagt att det är macka till frukost och tårtbit till fikat som gäller? Hjärtat i Röda Rummet är bageriet, varifrån man skickar ut croissanter, bröd och tårta från morgon till kväll.

Krogen är Albas stökiga småsyskon, en mer ambivalent och paradoxal plats än det mer tillrättalagda Alba. Den lite industriella känslan är närvarande, med kaklade väggar och runda bord i metall, men överallt finns oväntade detaljer, såsom den stora bardisken i marmor eller konstverken i takhöjd.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Röda Rummet Bilder

Recensioner av Röda Rummet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Röda Rummet Bar & Patisserie!

Kontaktinformation

Representerar du Röda Rummet Bar & Patisserie?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Röda Rummet Bar & Patisserie?

På Röda Rummet Bar & Patisserie serveras bland annat:

  • Smårätter

Serverar Röda Rummet Bar & Patisserie lunch?

Ja, Röda Rummet har lunchserveringar.

Var ligger Röda Rummet Bar & Patisserie?

Röda Rummet Bar & Patisserie ligger på Järntorgsgatan 4, 413 01, Linné. I närheten ligger Tredje Långgatan.