Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ruby Bar & Restaurant

3,4
5 betyg
Redigera Ruby Bar & Restaurant

Mitt på Avenyn ligger Scandic Rubinen med det tillhörande konceptet Ruby som är uppdelat i tre våningsplan. Här hittar du vardagsrummet "Delikatessen" på första våningen, en restaurang på andra samt den exklusiva Takbaren på våning sju.

Den levande miljön på Scandic Rubinen har något för olika tillfällen. I Delikatessen på bottenplan kan man sippa på champagne eller ett glas vin i kombination med lite ostron, chark och ost. Här arrangeras afterwork varje vardag för alla som vill umgås efter jobbet eller kanske ta med sig jobbet ut.

Är man hungrig kan man annars ta sig till andra våningen och den ombonade restaurangen som ligger där. Här serveras frukost, lunch och middag med utsikt över Avenyn. Kvällstid kan man bland annat mätta magen med en gedigen trerättersmiddag eller med någon av de stående rätterna.

Drinksugna hittar Takbaren på sjunde våningen, där kvällens cocktails kombineras med utsikt över Göteborgs takåsar. Mingla med vännerna eller ordna ett exklusivt event när det är något som ska firas.

Användarbilder på Ruby Bar & Restaurant Visa alla

  • Lägg till bild
  • Dagens lunch – Bild från Ruby Bar & Restaurant av Adam L.
  • Bild från Ruby Bar & Restaurant av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 nov 2019

Åt lunch på restaurangen på markplan. Tog dagens. En kyckling med ristotto. Var faktiskt rätt dålig måste jag säga. Kycklingen grovt överstekt och risotton inte alls bra, riktigt stabbig. Bra salladsbuffé dock.

4 dec 2018

Älskar att det finns flera bra takterrassen i Göteborg numera och Ruby är verkligen en av dem. Har besökt baren flera gånger under sommaren och det har alltid varit mycket folk!💃🏼I år arrangerade Nöjesguiden sina två dagsfester på hotellet under Way O... Visa hela »

11 sep 2016

Riktigt fräscht och trevligt som bar.

31 jul 2021

Väldigt trevliga drinkar och härlig personal 😍

21 aug 2021

Mysigt ställe men en mycket otrevlig kypare. Tyckte att min drink inte var god . Så sa han :vad synd.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.