Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Studio HPKSM

0,0
0 recensioner
Redigera Studio HPKSM
Studio HPKSM

Studio HPKSM är källaren som har kommit att bli en kulturell knutpunkt i Göteborg. På krogen, där de italienska smakerna regerar, brinner passionen inte bara för mat utan även för poesi och musik. Källaren i sekelskifteshuset på Storgatan rymmer både restaurang, bar, scen och festlokal.

Lokalerna är hem för en mängd olika evenemang, som konserter, poesikvällar, dj-spelningar och konstutställningar. Gröna växter, travar med böcker och second hand-fyndad design sätter stämningen oavsett vad som är på gång för dagen.

Utöver att vara en mångfacetterad kulturinstitution rymmer de tegelklädda lokalerna förstås restaurangen, där den italienska kokkonsten hålls högt. Inspirationen kommer från italienska lantkök och menyn präglas av rustik mat i rejäla portioner, utan att på något vis tumma på gourmetstandarden. För den som är ute efter något intimt och personligt kan man boka ”Kockens bord”. Då får hela sällskapet ta plats vid bordet inne i köket och valet av meny överlåts till kocken. Precis som Studio HPKSM:s meny i övrigt är det inga problem att få vegetariska och veganska alternativ.

I entrén möts man av den kioskliknande baren, som dagtid agerar kaffebar och kvällstid bjuder på ett stort utbud av hantverksöl. Under årets varmare månader blir den lilla uteserveringen längs med gatan ett populärt tillhåll och bjuder på ett utmärkt läge för den som vill se vad som händer på Storgatan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Studio HPKSM!

Användarbilder på Studio HPKSM

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild