Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tyska Bron

2,8
4 betyg
Redigera Tyska Bron

Mitt på Tyska bron, med utsikt både in mot stan och ut mot de ikoniska kranarna, ligger restaurangen med samma namn. Från tidig morgon till sen kväll kan man beställa poké bowls, smoothie bowls och bagels och mackor med matiga pålägg som flankstek och skaldjur. Restaurangen, som hör till Avenyfamiljen, har fullständiga rättigheter och varje fredag hålls after work med förmånliga priser i baren.

Se även Taverna Averna, Made in China, Kafé Magasinet, Tacos & Tequila

Användarbilder på Tyska Bron Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tyska Bron av Solange A.
  • Bild från Tyska Bron av Solange A.
  • Bild från Tyska Bron av Josefin J.
  • Bild från Tyska Bron av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 nov 2018

Man gillar ju glashus! Speciellt när man som här bli omgiven av vatten. Jag var här för en fika och blev genast besviken på fikabröds utbudet. Men vi blev recomenderad en cookie med macadamia och vit choklad, och ja, den var riktigt god.

Jag skulle säga a... Visa hela »

31 jul 2021

Platsen är en 4-5:a! Tycker det är så mysigt mitt på ån. Stället i sig är okej, ganska enkelt men perfekt om man är sugen på en skaldjursluch och inte har några högre förväntningar på servicen. Man beställer och betalar... Visa hela »

19 jun 2021

I sommartid mellan hav och stad bjuds det såklart på räkor, ostron och massor med välsmakande viner som passar perfekt i en gassande sommarsol.

Här äter du gott med vänner och familj tills kvällen övergår till skönt häng med lj... Visa hela »

12 jul 2022

Unga och oerfarna personal som mestadels bara gå runt och i baren och småpratar med varandra och nonchalera gästerna! Jag satt mig i cirka en kvart, vrålhungrig och inväntade personal som kom aldrig! Jag var tvungen att gå upp och beställa maten och dryck! Kill... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.