Laserdome Surbrunnsgatan

inga betyg
Lasergame
Laserdome
inga betyg

Neonljus, pow, pow, laser och action. Addera ett gäng arkadspel, fotbollsspel, flippermaskiner, darttavlor och grafittimålningar, så har du en komplett samlingsplats med inget annat än spel som brännpunkt. Laserdome på Surbrunnsgatan har med åren kommit att bli en "get-away" för åtskilliga ungdomar, vuxna, speltokiga, proffs och nyfikna nybörjare som villigt lämnar det reella livet för att kasta sig ut i actionvärlden för en stund.

Ett kliv ner till de murriga lokalerna kan för den som är en ovan spelare kännas lite knaggligt men tjusande på samma gång. Att inte veta vad som väntar, och känslan av att befinna sig i en värld som skulle kunna liknas med den man känner igen från tv-spel är minst sagt egendomlig. Ruffigt och grått i en fusion med neon och färgklickar skapar en ton som kan förknippas med atmosfären på en ungdomsgård. Så snart man acklimatiserat sig, slängt en blick mot piltavlan, passerat flipperspelet och kanske köpt något svalkande i baren, kan man med spänd förväntan ta sig vidare in till självaste laserhallen.

Laserutrustningen (där västarna för övrigt är Nexus Pro, vilket är det senaste inom branschen och som Laserdome Surbrunnsgatan var först med i stan) är militäriskt uppradad och pulsen ökar när instruktören ber om din uppmärksamhet. Nu har det blivit dags att sätta på sig västarna och snart ge sig in i spelet. Ideligen ökar teamkänslan redan vid entrén till laserspelbanan. Och här skymtar man ofta företag eller kompisgäng som flitigt teamat sig och laddar inför några spännande 15, 30 eller kanske 45 minuter inne på plan. Och det skulle vara osanning att säga att den mest skeptiska spelmedverkaren inte går all in och dryper av svett när tiden är slut. Det är svårt att inte ryckas med av allt adrenalinpumpande. I många fall lockar premiärspelet till ett andra och tredje spel, kanske går det till och med så långt att du blir en trogen stammis som syns spelande mellan 18-21 varje söndag.

Är du ett företag kan något av middagspaketen vara bra alternativ. Här samarbetar man med Andalucia (spansk mat) som ligger intill lokalerna.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Laserdome Bilder

Recensioner av Laserdome

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Laserdome Surbrunnsgatan!

Kontaktinformation

Representerar du Laserdome Surbrunnsgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Laserdome Surbrunnsgatan?

På Laserdome hittar du bland annat:

  • Arkadspel
  • Dart
  • Lasergame

Var ligger Laserdome Surbrunnsgatan?

Laserdome Surbrunnsgatan ligger på Surbrunnsgatan 42, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 400m).