Swing by Golfbaren

3,8
11 betyg
Redigera Swing by Golfbaren

Swing by Golfbaren titulerar sig ”den riktiga minigolfens hem”, men här kan man inte bara ägna sig åt minigolf. Kombinera aktiviteten med mat och dryck inspirerad av det amerikanska 30-talet, eran då minigolfen föddes. Menyn bjuder på cocktails och kreativa rätter från det mångkulturella amerikanska köket.

”The swinging 30's” i modern tappning, ungefär så skulle man kunna beskriva golfbaren som ligger på Surbrunnsgatan i Vasastan. Här samsas gröna minigolfbanor med trendigt nostalgidoftande inredning och svartvita fotografier från Manhattan – allt inspirerat av förbudstiden och minigolfens tidiga år. Under restaurangens stora glastak serveras en säsongsbetonad meny med kött, fisk och vegetariska rätter, samt Boston lobster salad roll som varit med sedan start. I The Back Alley Bar serveras streetfood med Nat's favoritpizzor samt klassisk burgare och caesarsallad med kyckling som stående inslag. Också dryckesmenyn hämtar influenser från förbudstiden och bjuder på cocktails blandade på färska råvaror och hemgjorda smaksättare.

Sugen på att svinga klubban? Swing by Golfbaren passar lika bra för en första dejt som för en afterwork, kickoff, möhippa eller ett stort släktkalas. Det finns flera typer av minigolfupplevelser anpassade för 10-72 personer, men även större sällskap är välkomna. Varför inte kombinera lunch med minigolf, köra en AW med delade rätter, gå loss på en trerättersmiddag eller boka privata banor med vinnarbubbel och egen spelvärd? Ett kul tips för den som vill strö lite Hollywoodglamour över tillvaron.

Se även Golfbaren Aspudden, Golfbaren Kristineberg, Golfbaren Nacka Strand, Golfbaren Jungfrusund, Signal by Golfbaren

Användarbilder på Swing by Golfbaren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Swing by Golfbaren av Mythu L.
  • Bild från Swing by Golfbaren av Mythu L.
  • Bild från Swing by Golfbaren av Mythu L.
  • Bild från Swing by Golfbaren av Mythu L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 dec 2017

Kul ställe som passar perfekt för företag eller grupper som vill göra något annorlunda. Förvånansvärt bra mat.

5 jul 2017 · Uppdaterad

Trevligt ställe med trevligt koncept. Gillar hur de ställt upp massa ståbord och bar mitt på banan. Banan var fin men aningen tråkig skulle jag nog säga. Vi hade väldigt trevligt och kommer tillbaka.

Edit nov 2018 efter andra besöket: Kul och trevl... Visa hela »

7 apr 2019

Minigolf! Tycker att det är ett kul och trevligt ställe dit man kan gå med vänner, familj eller jobbet.

Förutom att spela minigolf så kan man även dricka och äta mat här. Konceptet är att man kan spela minigolf och ta en drink samtidigt d... Visa hela »

12 okt 2022

Riktigt nice aw ställe här kommer man med arbetskamraterna alltid

24 apr 2019

Trevlig minigolf inomhus i källaren. Stenkast från Sveavägen/Odengatan. Grymt käk och drinkar i baren. Rekommenderas!

21 jan 2020

Har du inte varit på Swing by Golfbaren är det dags att testa detta roliga koncept. Jag och mina vänner, ett gäng på ca 15 personer delades upp i olika lag och spelade minigolf under två timmar med välbehövliga drickpauser in emellan. Personalen på pl... Visa hela »

Listad i: Mina guldkorn
10 jan 2018

Toppställe. Långt från muggiga sportbarer med samma gamla hamburgare. Här möter du en fantastisk miljö, rolig minigolf i amerikansk 30-tals miljö och mat som slår de flesta av Stockholms restauranger. Var här med företaget, alla var supernöjd... Visa hela »

2 feb 2023

9 feb 2022

25 aug 2021

14 nov 2021