Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Middagsaktivitet

4,8 • 5 recensioner
Middagsaktivitet

Middagsaktivitet är ett litet företag som ordnar annorlunda event till olika typer av tillställningar – allt från privata middagar till möhippor, svensexor, kickoffs och företagsfester. Bland annat aktiveras gästerna med gåtor, rollspel och tävlingsmoment. Kanske är det just vad som behövs för att liva upp stämningen på nästa personalfest eller födelsedagsmingel?

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 apr 2018

Vi hade en jätterolig och annorlunda kväll med ett middagsmord på Pressklubben. Man fick se nya sidor av sitt team och det diskuterades så mycket så att man nästan glömde bort maten :) Tack!

4 feb 2019

Jag och mina kollegor hade väldigt kul under middagsmordet. Det krävs lite insats och att deltagarna tar till sig karaktärerna, vilket ju är en del av spelet. Fantastiskt bra spelledare och kul med stylist och utklädnad! Rekommenderas!

14 jun 2019

Vi hade en mycket trevlig kväll, alla 17. Perfekt teamaktivitet! Galet bra ”lekledare”. Bra service innan (hjälpte till att boka restaurang).
Jag har själv hållit i och förberett två mordgåtor innan detta. Detta blev bättre!!

Rekom... Visa hela »

29 jun 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag använder Middagsaktivitet för min födelsedagsfest, gick alla min Gästhem lycklig och de fortfarande pratar om händelsen efter en månad gick!

18 dec 2018

Vi körde middagsmord till årets julbord med jobbet. Samtliga av våra ca 30 anställda tyckte att det var superkul och vår lekledare Kajsa var toppen! Grym kväll!