Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Middagsaktivitet

4,8 • 5 recensioner
Middagsaktivitet

Middagsaktivitet arrangerar annorlunda event till olika typer av tillställningar – allt från privata middagar till möhippor, svensexor, kickoffs och företagsfester. Bland annat underhålls gästerna med gåtor, rollspel och tävlingsmoment. Kanske är det precis vad som behövs för att liva upp stämningen på nästa personalfest eller födelsedagsmingel?

Syftet med aktiviteterna är att få gästerna att känna sig bekväma och skapa ett roligare mingelklimat; ett koncept som har blivit uppskattat i både privata och företagsrelaterade sammanhang. Eventen arrangeras för alla typer av grupper och budgetar, både i Sverige och övriga Europa, och man väljer mellan att leda det själv eller att få besök av en instruktör. I det första fallet får man hem en låda med rekvesita samt manual och instruktioner för kvällen. I det andra fallet lämnar man över allt till instruktören, som håller i hela eventet.

De ”dystra” (läs ”väldigt humoristiska”) eventen görs på två olika teman; mordgåtor, där man får lösa mysterier, eller apokalypser där man får rädda världen från zombieviruset. De kan appliceras på allt från rysliga halloweenfester till annorlunda ”mösexor” och ”svenhippor” med undergång, zombies, mord och gåtor (perfekt för alla fans av Walking Dead eller Sherlock Holmes). Eller varför inte ordna fullfjädrad maskeradfest, eller köra sammansvetsande teambuilding med middag? Eventen kan hållas nästan var som helst, exempelvis utomhus, hemma, på kontoret eller på ute på restaurang.

Maskerad
Den som vill ha maskerad hemma kan även hyra hem en utklädningslåda fylld med kläder, peruker, accessoarer och smycken. Tanken är att själva utprovningen av kläder ska bli en del av festen och att man ska leta sig fram till sin egen stil tillsammans med vännerna. Kanske med en paljettklänning, en kritstrecksrandig kostym eller en rolig peruk i en spexig färg.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 apr 2018

Vi hade en jätterolig och annorlunda kväll med ett middagsmord på Pressklubben. Man fick se nya sidor av sitt team och det diskuterades så mycket så att man nästan glömde bort maten :) Tack!

4 feb 2019

Jag och mina kollegor hade väldigt kul under middagsmordet. Det krävs lite insats och att deltagarna tar till sig karaktärerna, vilket ju är en del av spelet. Fantastiskt bra spelledare och kul med stylist och utklädnad! Rekommenderas!

14 jun 2019

Vi hade en mycket trevlig kväll, alla 17. Perfekt teamaktivitet! Galet bra ”lekledare”. Bra service innan (hjälpte till att boka restaurang).

Jag har själv hållit i och förberett två mordgåtor innan detta. Detta blev bättre!!... Visa hela »

29 jun 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag använder Middagsaktivitet för min födelsedagsfest, gick alla min Gästhem lycklig och de fortfarande pratar om händelsen efter en månad gick!

18 dec 2018

Vi körde middagsmord till årets julbord med jobbet. Samtliga av våra ca 30 anställda tyckte att det var superkul och vår lekledare Kajsa var toppen! Grym kväll!