Birka Bowling & Dart

4,7
3 betyg
$$
Restaurang
Bowlinghall
Birka Bowling & Dart
4,7
3 betyg

Ett stenkast från Sankt Eriksplan hittar du Birka Bowling & Dart, som erbjuder 2000 kvadratmeter aktiviteter, bar och restaurang. Här kan du ägna dig åt bowling, dart och sällskapsspel, arrangera barnkalas, AW och företagsevent. I restaurangen serveras hamburgare som kan beställas med paketpris.

Birka Bowling är en av Stockholms främsta bowlinghallar. Sedan 1970-talet har de varit en självklar bowlingplats för bowlingentusiaster. Här samlas både glada amatörer och tävlingsinriktade bowlare – många mer avancerade lag har fortfarande sina träningar här, vecka in och vecka ut, så är du nyfiken på att kanske lära dig av andra är det en bra plats att hålla utkik på. Birka Bowling har varit värd för otaliga turneringar genom åren, och de påstår sig själva vara den självklara bowlingscenen för Sveriges främsta bowlingprofiler.

Här kan man boka flera olika paket, såsom Bowl'n Burger, Bowl'n Buffé eller Dart'n Burger. För förutom bowling kan du både spela dart, äta och dricka i baren. Är man ett gäng som vill festa, kollegor som vill ha en helkväll eller föräldrar som vill anordna barnkalas så går även det här. Birka Bowling är vana vid att arrangera aktiviteter och evenemang, och här kan man göra allt från att discobowla till att turnera i lag. Vill man ta det lite lugnare kan man även spela något av deras sällskapsspel.

I restaurangen kan man ta del av både à la carte-meny och buffé (som de fixar för större evenemang). I köket tillagas framförallt hamburgare med klassiska tillbehör, för både köttätare och vegetarianer. I baren hittar du öl, vin, läsk och drinkar.

Birka Bowling & Dart är en lekfull plats med aktiviteter, mat och dryck – samlat på en och samma plats.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Birka Bowling & Dart Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Recensioner av Birka Bowling & Dart

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Varit på Birka bowling nu ett antal gånger och tycker de är lika roligt varje gång! De är en rätt fräsch bowling hall, bra stämning och jag vart väldigt imponerad av hur god burgarna för att vara ett sådant ställe. Absolut godkänt!...

Jag har varit på Birka Bowling ett par gånger nu och tycker det är ett otroligt bra bowlingställe!! Det är rent och fräscht, trevlig personal och bowling skona är fräscha. Var där senast i fredags med ett par vänner och drack lite vin och bowla, ot...

Bowlar alltid på Birka och har gjort det i flera år utmärkta banor och restarerades i somras har fått en ordentlig ansiktslyftning och möblerna i Lounchen har bytts ut. Birka Burgare är också att rekommendera mycket vällagad och bra bemötande av perso...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Representerar du Birka Bowling & Dart?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Birka Bowling & Dart?

På Birka Bowling & Dart hittar du bland annat:

  • Dart
  • Bowling

Vilken typ av bar är Birka Bowling & Dart?

Vi har klassificerat Birka Bowling & Dart som:

  • Sportbar

Vilken typ av mat serveras på Birka Bowling & Dart?

På Birka Bowling & Dart serveras bland annat:

  • Hamburgare

Vad kostar det att äta på Birka Bowling & Dart?

Birka Bowling & Dart ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Var ligger Birka Bowling & Dart?

Birka Bowling & Dart ligger på Birkagatan 16, 113 39, Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 100m).