Birka Bowling & Dart

5,0
1 betyg
Redigera Birka Bowling & Dart

Ett stenkast från Sankt Eriksplan hittar du Birka Bowling & Dart, som erbjuder 2000 kvadratmeter aktiviteter, bar och restaurang. Här kan du ägna dig åt bowling, dart och sällskapsspel, arrangera barnkalas, AW och företagsevent. I restaurangen serveras hamburgare som kan beställas med paketpris.

Birka Bowling är en av Stockholms främsta bowlinghallar. Sedan 1970-talet har de varit en självklar bowlingplats för bowlingentusiaster. Här samlas både glada amatörer och tävlingsinriktade bowlare – många mer avancerade lag har fortfarande sina träningar här, vecka in och vecka ut, så är du nyfiken på att kanske lära dig av andra är det en bra plats att hålla utkik på. Birka Bowling har varit värd för otaliga turneringar genom åren, och de påstår sig själva vara den självklara bowlingscenen för Sveriges främsta bowlingprofiler.

Här kan man boka flera olika paket, såsom Bowl'n Burger, Bowl'n Buffé eller Dart'n Burger. För förutom bowling kan du både spela dart, äta och dricka i baren. Är man ett gäng som vill festa, kollegor som vill ha en helkväll eller föräldrar som vill anordna barnkalas så går även det här. Birka Bowling är vana vid att arrangera aktiviteter och evenemang, och här kan man göra allt från att discobowla till att turnera i lag. Vill man ta det lite lugnare kan man även spela något av deras sällskapsspel.

I restaurangen kan man ta del av både à la carte-meny och buffé (som de fixar för större evenemang). I köket tillagas framförallt hamburgare med klassiska tillbehör, för både köttätare och vegetarianer. I baren hittar du öl, vin, läsk och drinkar.

Birka Bowling & Dart är en lekfull plats med aktiviteter, mat och dryck – samlat på en och samma plats.

Användarbilder på Birka Bowling & Dart Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 jan 2019

Bowlar alltid på Birka och har gjort det i flera år utmärkta banor och restarerades i somras har fått en ordentlig ansiktslyftning och möblerna i Lounchen har bytts ut. Birka Burgare är också att rekommendera mycket vällagad och bra bemötande av perso... Visa hela »