Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Questrooms VR Escape Room

0,0
0 betyg
Redigera Questrooms VR Escape Room
Questrooms VR Escape Room

Questrooms är Stockholms första VR-escape room. Här kan man ge sig in i en VR-värld och bland annat förvandlas till Indiana Jones för en timme eller hjälpa Alice i Underlandet. Det finns både fysiska rum och VR-spel för vuxna och barn.

Questrooms har tagit escape room-trenden steget längre och erbjuder både fysiska rum och VR-spel som passar lika bra för vänner, kollegor, familjer och barn. Det populära spelet går ut på att inom en timme ha klurat ut ett sätt att ta sig ut ur olika världar tillsammans med sitt team. För den som är sugen på VR finns det flera olika världar att välja mellan. Här kan man till exempel färdas på en tyngdlös resa i ett iskallt kosmos och ta sig förbi hinder innan syret tar slut. Det går även att besöka en mystisk djungelvärld, utforska en spökstad efter Tjernobyl-katastrofen eller hjälpa Alice att rädda Underlandet.

För den som vill spela spelet i ett fysiskt rum finns det också olika spel att välja mellan. Var med i en läskig film, eller hjälp någon att fly från ryska maffian. För barn mellan 8-13 år finns även Tidsresenärerna, en resa i tiden med ett spännande uppdrag. Det går även att boka loungerummet för barnkalas, arrangera en teambuilding eller ha svensexor och möhippor. Vill man spela någon annanstans går det att boka Quest-to-go för 20-60 personer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Questrooms VR Escape Room!

Användarbilder på Questrooms VR Escape Room Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Questrooms VR Escape Room av Fredrik J.