Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Target

4,3 • 3 recensioner
The Target

Träffsäker eller inte, på Sveriges modernaste skjutbana The Target i Västberga kan både proffs och noviser testa pistolskytte inomhus. Hit kommer såväl poliser som kompisgäng, företagsgrupper, par, möhippegäng och andra som vill få en annorlunda upplevelse och en riktig adrenalinkick.

Den som besöker The Target får testa både pistol och revolver av varierande kaliber, givetvis under ledning av en instruktör. Hela besöket inleds med en säkerhetsgenomgång i loungen följt av en genomgång av vapnen och skjuttekniken inne vid skjutbanorna. Därefter får besökarna, utrustade med skyddsglasögon och öronskydd, ta plats vid varsin bana (25 meter lång) och sikta in sig på sin måltavla. Beroende på hur många vapen man vill testa, och hur många skott man vill skjuta, erbjuds olika paket med olika typer av pistoler och revolvrar.

Målgruppen är bred och inkluderar både företag och privatpersoner som vill göra något annorlunda. Här kan man testa både sig själv och kollegorna - eller dejten - och se om man verkligen har fokus på målet och på rätt sak under press. Till företagsgrupper och kompisgäng erbjuder The Target hjälp med att sätta ihop ett helt event, såsom en oväntad AW, en annorlunda möhippa eller en sammansvetsande kickoff (helt utan alkohol, givetvis). Har man ett riktigt intresse för pistolskytte, och har vapenlicens, kan man gå med i The Targets medlemsklubb och tävla eller bara delta av rent intresse.

The Target ligger centralt i Västberga söder om stan, 10 minuter från Liljeholmen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 mar 2018

Kul upplevelse/aktivitet som man kanske inte vill göra varje vecka, men som man åtminstone borde ha prövat minst en gång. Det är ett jäkla tryck i pistolerna, betydligt mer än vad man kanske tror på förhand. Både i rekyl och ljud (trots att man h... Visa hela »

3 mar 2018

Sjukt kul upplevelse! Jag hade aldrig skjutit förut så jag var taggad och lite nervös.

Vi körde premiumpaketet och då fick man prova 5 olika skjutvapen med 5 skott på varje. ( Har för mig att någon pistol hade 3 skott)

Det var verkligen... Visa hela »

17 jul 2017

Sjukt kul! Vi testade mediumpaktetet vilket inkluderade tre olika pistoler. Kommer absolut gå hit igen, det var lite svårt att hitta dit dock.