O'Learys Event Center Norrtull

3,0
2 betyg
$$
Amerikansk restaurang
Sportbar
Aktivitet
Hemsida
Instagram
O'Learys
3,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

Till Boston-influerade sportbaren O'Learys hittar du för att äta, dricka öl, se på sport och roa dig med allt från bowling till simulatorer. Ett fullskaligt aktivitetscenter för kompisgänget, hela familjen eller företaget som vill kombinera nöjen med konferens.

Passionen för sport flödar på O'Learys, men hit kommer inte bara riktiga sportfanatiker. Restaurangen serverar amerikansk mat i stil med ribs, fajitas, grillat kött och hamburgare, och det finns även en generös meny för kidsen. Den rymliga lokalen kantas av gröna lädersoffor, sportaffischer och givetvis ett gäng stora skärmar för den som vill följa sporten. Här kan man även samla gänget för en afterwork i baren.

Vill man aktivera sig erbjuder själva aktivitetscentret bland annat bowling, biljard, basket och moderna simulatorer där man ägna sig åt golf, skytte och racing. Ett tips är att utmana familjen, vännerna eller kollegorna på en 3- eller 5-kamp under vägledning av en aktivitetsvärd. Ett annat alternativ är att fixa barnkalas med aktiviteter och kalasmenyer anpassade efter ålder.

Dags för konferens? O'Learys har utrustade konferensrum för upp till 60 personer och man arrangerar teambuildingaktiviteter i form av 3- och 5-kamp som avslutning. Med andra ord finns möjlighet till exempelvis personalfester och kick-offs.

Föreslå ändringar

Användarbilder från O'Learys Användarbilder

Recensioner av O'Learys

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mars 2019

Bowling m.m. på källarvåningen. Lunchen har mer att önska. Hamburgarebuffén känns väldigt 80-tal.

25 aug. 2021