Vinkällaren Karlberg

5,0
4 betyg
Aktivitet
Vinkällaren Karlberg
5,0
4 betyg

På Vinkällaren Karlberg i Vasastan kan man förkovra sig i dryckernas värld och få inspiration under ledning av en expert. Här arrangeras provningar för både noviser och mer erfarna, men också skräddarsydda provningar för privata sällskap, företag och aktiviteter för teambuilding och kickoff.

Grundfilosofin är att man ska låta sina egna smaklökar stå i centrum och att det ska vara kul och engagerande att lära sig mer. Här sker provningarna i lugn miljö; bland annat finns en lounge där medlemmar kan koppla av tillsammans med vänner och testa sina favoritflaskor.

Vinkällaren Karlberg är öppen för såväl privatpersoner som företag. Varje vecka arrangeras schemalagda provningar och aktiviteter för företag, antingen på plats eller hos företaget, och man vänder sig även till restauranger och krogpersonal som vill få utbildning och vägledning inom vin och andra drycker.

Provningarna innefattar allt från vinets grunder till champagne-, sprit- och ölkurser. Kurserna sträcker sig från nybörjarprovningar till mer avancerade dryckesutbildningar. Bortsett från utbildningarna erbjuds även provningar som man kan ta med vännerna eller företaget på. Kanske vill man lära sig mer om sake, prova rom och choklad, fördjupa sig i kaffebönor eller prova några av sina egna flaskor under ledning av en sommelier.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Recensioner av Vinkällaren Karlberg

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vill du gå på vinprovning och ha det sjukt trevligt? Då ska du hit!

Jag har nästan varit lite rädd för vinprovningar då det känns som om alla tar det på högsta allvar, men här var det så himla avslappnat! De var sjukt kunnig...

Jag var på champagneprovning och den var verkligen toppen! Riktigt bra provning, och lärorik genomgång. Nils som driver stället är väldigt intressant att lyssna på. Lokalen är mysig. Kommer definitivt att komma tillbaka!

Tredje gången vi besökt en provning. Alltid trevligt, spännande urval av drycker och mysig miljö. Perfekt upplevelse att njuta av på tumanhand eller ge bort i present!

Jag och min vän är medlemmar sedan några år tillbaka, och vi har bara gott att säga! Roliga vinprovningar med proffessionell provningsledare, härliga s k AW-kvällar, och framförallt en mycket varm, avslappnad attityd, man känner sig alltid mycket vä...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Representerar du Vinkällaren Karlberg?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Vinkällaren Karlberg?

På Vinkällaren Karlberg hittar du bland annat:

  • Mat & Dryck

Var ligger Vinkällaren Karlberg?

Vinkällaren Karlberg ligger på Karlbergsvägen 52, 113 37, Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 300m).