"Wine and dine" - nytt måndagstema på Andalucia

"Wine and dine" - nytt måndagstema på Andalucia

Spanska tapasrestaurangen Andalucia vill lätta upp veckostarten och börjar därför nu med konceptet "Wine and dine" varje måndag. Under kvällarna kommer man kunna testa ett urval traditionella tapas och kombinera med vin, sangria eller något alkoholfritt. Dessutom blir det spanska ostar och andra efterrätter på menyn.


Meny:

Soppa med bröd och oliver

Vitlöksfrästa champinjoner
Friterad potatis med aioli
Vitlöksfrästa tigerräkor
Kycklingrullader med dadlar och chilikräm

Efterrättsmeny:

Spanska ostar med tillbehör
Postre del dia
Moscatel

När: Måndagar

Pris: Mat och dryck 295 kr, efterrättsmeny 145 kr

Mer information: Andalucia

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.