Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Andalucia

3,2 • 5 recensioner
Andalucia

Andalucia, en av stans få helspanska restauranger, lockar inte bara med tapas och andra spanska favoriter. Miljön är smått förförisk och vackert medelhavsinspirerad med stenvalv och mosaik.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 dec 2014

Andalucia är en väldigt familjär restaurang i ett restaurangtätt område vid Surbrunnsgatan. Maten här är ungefär som man förväntar sig. Spanskt, tapas, lite mer genuint än många andra tapasrestauranger i Stockholm. Något som kan var... Visa hela »

10 nov 2015

Vi var här med jobbet (30 pers) och stämningen var fantastisk! Vi åt både förrätt, tapas, huvudrätt och efterrätt - inget wow men definitivt inte dålig. Emellanåt drog de även igång live musiken och fick med sig hela lokalen i dans och... Visa hela »

9 apr 2015

Ett varmt och härligt ställe med mycket folk och sköna vibes. Ambitiösa tapas med goda smaker. Ägaren syns alltid på plats och går och pysslar om gästerna vilket gör stället mer personligt. Ett stort plus för livemusiken som spelas. Var dä... Visa hela »

21 okt 2017

Det bästa vi (4 personer) kan säga om vår middag på Andalucia är att vi i alla fall hade tur med sällskapet och att vinet var ok och ölen god. Maten var däremot katastrofalt dålig och vi är glada att inte blev sjuka av den. Den färska spenate... Visa hela »

23 jan 2017

Jag hade min stora 50-årsfest i Andalucias fantastiska festlokal - blev en magisk kväll med god mat, gott vin, trevlig och tillmötesgående personal, livemusik och dans... och en otroligt härlig atmosfär! Kan varmt rekommendera detta ställe för större m... Visa hela »