Aktiviteter360 skapar teamkänsla – helt digitalt

Nu ser allt fler företag fördelarna med att gå över till digitala aktiviteter när det är dags för kickoff eller teambuilding. Med hjälp av AR och den senaste tekniken har Aktiviteter360 tagit fram en mängd både roliga och spännande aktiviteter som skapar teamkänsla – helt digitalt. Under 2021 arrangerades över 1100 events, och framgången har varit stor.

Att liva upp kickoffen med en företagsaktivitet stärker teamkänslan i gruppen på ett roligt och lustfyllt sätt. Numera erbjuds även digitala aktiviteter, vilket gör att det går lika bra att delta fysiskt på kontoret som på distans – eller både och. För globala organisationer är digitala aktiviteter dessutom ett perfekt sätt att skapa relationer mellan kollegor i olika länder utan att behöva resa, vilket är både effektivt och bra för miljön.

Aktiviteter i en app
Aktiviteter360 är en digital eventbyrå som erbjuder en mängd olika aktiviteter anpassade för både inomhus- och utomhusmiljöer, men också hybridaktiviteter för de tillfällen då alla deltagare inte befinner sig på samma plats. Alla aktiviteter är digitala, och man deltar genom att använda en app. En eventledare finns alltid tillgänglig och håller i en gemensam genomgång innan spelet drar igång, så att alla är med på noterna. När aktiviteten är slutförd får man också hjälp av eventledaren att summera aktiviteten och knyta ihop säcken.

Mordgåtor, spiondraman och escape rooms
Bland aktiviteterna finns allt från digitala mordgåtor till spännande spiondraman och kluriga escape rooms. Gemensamt för samtliga aktiviteter är att de bjuder på många skratt och sätter kunskaperna på prov, samtidigt som man i gruppen får tillfälle att lära känna varandra på ett sätt som kanske inte är möjligt på arbetsplatsen. Lagen sätts samman helt slumpmässigt, så att de vanliga grupperingarna bryts upp och kollegor som vanligtvis inte träffas får en chans att lära känna varandra.

Skulle du vilja ha ett helt eget företagsspel? Då kan Aktiviteter360 skräddarsy ett spel som är framtaget specifikt för just din verksamhet. Skapa ett helt nytt spel från grunden, eller utgå från något av de färdiga koncepten och ge det en egen prägel. När spelet är klart går det att återanvända när man vill.