Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte

Carotte Group fortsätter sin expansionsresa genom att anlita Albin Edberg som koncernens kulinarisk ledare. Med sin imponerande gastronomiska bakgrund ansluter han till Carotte för att leda företagets kulinariska satsningar.

Carotte är en av Sveriges mest välrenommerade cateringleverantörer för både privatpersoner och företag. Utöver catering driver Carotte också flertalet restauranger med konferensverksamhet och event-/festvåningar i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

Samarbetet med Albin Edberg är ett steg i att stärka sitt fokus på matupplevelser av högsta kvalitet, då han har en imponerande meritlista. Han har bland annat tävlat som commis tillsammans med Tommy Myllymäki i Bocuse d'Or i Lyon, där de tog brons. Han har också kommit tvåa i tv-programmet ”Kockarnas Kamp” 2022 samt arbetat på flera framstående restauranger, som Djuret, Omakase Köttslöjd (Flickan) och Tak – för att nämna några.

– Carotte och köksteamet har ett driv framåt och en förmåga att ständigt förnya sig, vilket deras tillväxtresa är ett kvitto på. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer, samtidigt som vi kommer ha mycket roligt på resa vi har framför oss, säger Albin Edberg.