Albin Edberg. Foto: Daniel Olsén/Pressbild Albin Edberg. Foto: Daniel Olsén/Pressbild

Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Carotte Group fortsätter sin expansionsresa genom att anlita Albin Edberg som koncernens kulinarisk ledare. Med sin imponerande gastronomiska bakgrund ansluter han till Carotte för att leda företagets kulinariska satsningar.

Carotte är en av Sveriges mest välrenommerade cateringleverantörer för både privatpersoner och företag. Utöver catering driver Carotte också flertalet restauranger med konferensverksamhet och event-/festvåningar i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

Samarbetet med Albin Edberg är ett steg i att stärka sitt fokus på matupplevelser av högsta kvalitet, då han har en imponerande meritlista. Han har bland annat tävlat som commis tillsammans med Tommy Myllymäki i Bocuse d'Or i Lyon, där de tog brons. Han har också kommit tvåa i tv-programmet ”Kockarnas Kamp” 2022 samt arbetat på flera framstående restauranger, som Djuret, Omakase Köttslöjd (Flickan) och Tak – för att nämna några.

– Carotte och köksteamet har ett driv framåt och en förmåga att ständigt förnya sig, vilket deras tillväxtresa är ett kvitto på. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer, samtidigt som vi kommer ha mycket roligt på resa vi har framför oss, säger Albin Edberg.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.