Alla datum för Out of Office i Stockholm 2019

Vill du nätverka och släppa loss på samma gång? Out of Office koncept fokuserar just på att slå ihop business med pleasure och erbjuda en rolig afterwork på olika platser runtom i Stockholm.

Om du är sugen på att gå på Out of Office i Stockholm 2019, hittar du här alla släppta evenemang hittills. I vissa fall kan det vara bra att köpa förköpsbiljetter, för att garantera sin plats. Annars gäller fri entré med deras app.

Fredagen den 26 april, med start klockan 17, är det dags för afterwork på Münchenbryggeriet. För att komma in måste du ha Out of Office-appen och det är åldersgräns på 23 år som gäller. Om du och ditt sällskap vill festa lite mer exklusivt, finns möjligheten att boka ett VIP-bord. Festen håller på till klockan 21.

Torsdagen den 16 maj, mellan klockan 16 och 19, slår Out of Office ihop sig med Fabege och äntrar Pocket by Pontus i Arenastaden. Förvänta dig mat, dryck, dj:s och livemusik i en härlig kombination. Här gäller fri entré med appen, men ett bokat VIP-bord ger en garanterad plats.

Fredagen den 14 juni, med start klockan 17, intar Out of Office Gården i Stockholm. Precis som tidigare år slås ett enormt stort tält upp på platsen – festen blir alltså glammig oavsett väder. Just denna kväll gäller inte appen som inträde, utan du kommer endast in med en köpt biljett. Priset baseras på en stege, där biljetten blir dyrare desto längre du väntar. Evenemanget har plats för 5000 deltagare.