Här hittar du nattklubbar som har öppet efter 03 i Stockholm

Här hittar du nattklubbar som har öppet efter 03 i Stockholm

Stockholms nattklubbar och barer bjuder på ett vibrerande uteliv även efter 03. Under större delen av veckan samsas hiphopklubbar, smal techno, stora dj-spelningar, klassisk soul och glada hits ända fram till småtimmarna. Från svängiga dansgolv med jazzmusik till stora Stureplansklubbar med dundrande house; här listar vi bra ställen och livade nattklubbar som har öppet så sent som till 04 och 05. Nedan hittar du nattklubbarna med Stockholms senaste öppettider.

Innehållsförteckning
 1. Nattklubbar i Stockholm som har öppet efter 03
  1. Hell's Kitchen – Klassiskt 05-ställe på Stureplan
  2. Under Bron & Trädgården – Musikaliskt mecka
  3. Spy Bar – Festlig kändis
  4. LE! & Neu – Berns källarklubbar
  5. Fasching – Fokus på dans
  6. Patricia – Känd festbåt
  7. END – Festa på Operan
  8. Club Backdoor – Dansant gayklubb
  9. Rose – Elegant och dekadent
  10. F12-Terrassen – Poppis sommarklubb

Nattklubbar i Stockholm som har öppet efter 03

Hell's Kitchen

Hemsida

Klassiskt 05-ställe på Stureplan

Ett populärt ställe att avrunda utekvällen på om man inte har fått nog efter stängningsdags på Sturecompagniet. Till det exklusiva 05-syskonet längst ner i huset hittar många; då och då tittar även internationella kändisar förbi. Kom i tid för att komma in.

 • Öppettider: Ons, fre, lör fram till 05

Musikaliskt mecka

Höst, vinter och vår står Under Bron för ett av Söders creddigaste klubbställen, med både konst och dj:s på ett och samma ställe – dessutom fram till 05. Sommartid förvandlas hela stället till vansinnigt populära Trädgården (öppet till 03).

 • Öppettider: Fre–lör fram till 05

Spy Bar

Hemsida

Festlig kändis

Känd nattklubb med utsikt över hela Stureplan. Idag vänder sig Spy Bar till ett lite mer kreativt klientel såsom festglatt mediafolk och en och annan influencer, och klubben håller igång hela natten lång.

 • Öppettider: Ons–lör fram till 05

Berns källarklubbar

House och techno är det som dominerar på de två källarklubbarna på Berns. Här hittar du Le! som bjuder på ett modern klubbkoncept med samtida musik och kommersiell housemusik på dansgolvet. Neu är stället för dig som vill lyssna på techno och ta del av både lokala akter och internationella bokningar.

 • Öppettider: Fre–lör fram till 04 (Le!) och 05 (Neu)

Fasching

Hemsida

Fokus på dans

Ett riktigt old school-mecka för fans av jazz- och soulmusik. Fredagsklubben Afterglow och lördagsklubben Soul har lockat danssugna varje lördag sedan 1993 och här svänger det ordentligt med både kända och mindre kända låtar fram till 04. Räkna med genrer som soul, boogie, motown, latinsoul och R&B.

 • Öppettider: Fre–lör fram till 04

Patricia

Känd festbåt

Stans kanske festligaste båt ligger förtöjd vid Söder Mälarstrand och är inte minst känd för sina nattklubbar ombord som får båten att gunga hela natten lång. Festen pågår till 05 och bjuder på dansgolv med kända favorithits, samt flera barer.

 • Öppettider: Fre–sön fram till 05

END

Festa på Operan

Namnet på den här klubben kan tyckas något missvisande, med tanke på de generösa öppettiderna där natten inte tycks ha något slut. Inhyst i Kungliga Operan har man skapat en intim klubbupplevelse med en kapacitet på 150 festande nattugglor.  

 • Öppettider: Fre–lör kl 22–05

Club Backdoor

Dansant gayklubb

Club Backdoor beskriver sig själva som den bästa gayklubben norr om Ibiza och ligger precis vid Tele2 Arena. På fredagar och lördagar kan du dansa till schlager, 90-talsmusik, house, techno och hiphop hela natten fram till 05.

 • Öppettider: Fre–lör fram till 05

Rose

Hemsida

Elegant och dekadent

Utanför nattklubben Rose har kön ringlat sig lång sedan några år tillbaka. Hit letar sig den som inte är redo att gå hem, utan vill dansa hela natten lång. Folket bakom Rose har satsat på en lite elegantare nattklubb med dekadent atmosfär och festlig känsla.

 • Öppettider: Fre–lör fram till 05

F12-Terrassen

Poppis sommarklubb

Den stora trappan som samlar festglada sommarfirare varje kväll och natt under sommaren har blivit nästintill legendarisk. Här kan man dansa till allt från techno och house till hiphop under bar himmel, eller söka sig in till dansgolven och barerna inomhus.

 • Öppettider: Mån–sön fram till 05 under sommaren

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta