Aloë stänger efter Daniel Höglanders död

Aloë stänger efter Daniel Höglanders död

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Efter Daniel Höglanders tragiska död i slutet av förra året går nu Michelinkrogen Aloë ut med att man stänger ner en tid.

Michelinrestaurangen Aloë kommer att hålla stängt en tid framöver. I ett inlägg på Instagram skriver man att teamet behöver en paus för att samla sig efter stjärnkocken Daniel Höglanders plötsliga död i december 2024.

”Efter att ha reflekterat över vår medgrundare Daniel Höglanders bortgång nyligen har vi tagit beslutet att pausa Aloë från den 9 februari tills vidare. Vi behöver tid för att omgruppera, läka och återhämta oss”, skriver Aloë i inlägget.

Målet är dock att öppna på nytt igen, ”när tiden är mogen”, som de själva uttrycker det. Rinos kommer att hålla öppet som vanligt.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.