Aloë

4,3
7 betyg
$$$$
Restaurang
Aloë
4,3
7 betyg

Trött på innerstadshetsen? I ett villaområde i Långbro hittar du denna tvåstjärniga Michelin-krog som drivs av Niclas Jönsson och Daniel Höglander, två kockar med bakgrund i ställen som Esperanto och Lux Dag för Dag. Här serverar de avsmakningsmenyer med influenser och råvaror från hela världen. Aloë har 45 sittplatser. En trappa ner hittas den sociala systerkrogen Chez Rinos.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
7

Recensioner av Aloë

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag önskar att jag kunde ge ett högre betyg, men det var tyvärr några saker som gjorde att vi i sällskapet inte var så nöjda. Dels så blev det en del missar kring serveringen och servicen för vårt sällskap. Sen så var det väldigt...

Lyxrestaurang med avsmakningsmeny MITT i villaområde i Älvsjö. Knappt så taxichauffören själv hittade dit.
En villa som är totalt ombyggd till restaurang. Världsklass på service, mat och dryck. 20-talet platser där alla sitter i en cirkel och...

Kul location, bra mat, dyr peng. Komma tillbaka? Nej! Vill jag ha det ogjort? Nej! Värt ett besök, men inte ett återbesök.

7e gången vi besöker ALOE, första gången efter ombyggnationen. Matsalen är ombyggd och sittningen är ändrad så att samtliga gäster (förutom det gemensamma bordet som är avsett för större gäng) sitter in mot mitten. Monteringen...

Med två stjärnor och ett pris som de har behövs också bedömningen utgå efter de förhållandena.

Jag skulle nog velat ge en trea men maten är så otroligt god så det fick bli en fyra. Det är ändå en helhetsupplevelse...

Listad i: Favoriter i STHLM

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Vi besökte restaurangen för ett tag sedan och det var verkligen en annorlunda upplevelse, kände oss nöjda efter besöket.

Dessvärre blev vi MATFÖRGIFTADE!!!

Aloës hantering av ärendet var under all kritik, otroligt nonchalant och oprofess...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
7

Representerar du Aloë?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Aloë?

Aloë ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Vilken typ av mat serveras på Aloë?

På Aloë serveras bland annat:

  • Internationellt

Är det dyrt att äta på Aloë?

Aloë ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Aloë?

Aloë ligger på Svartlösavägen 52, 125 33, Älvsjö.