Foto: Pressbild/Smådalarö Gård Hotell & Spa. Foto: Pressbild/Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Artisterna som spelar på Smådalarö Gård i sommar

Sedan 2015 har Smådalarö Gård Hotell & Spa gästats av några av Sveriges mest folkkära artister under somrarna. Kvällarna bjuder på en gastronomisk upplevelse som följs av en konsert under bar himmel.

Precis som tidigare år kommer de intima livespelningarna att äga rum på spahotellets terrass med vacker skärgårdsutsikt över Hemviken. Nytt för i år är att det finns flera konsertpaket att välja mellan. En helkväll med en exklusiv trerättersmiddag i hotellrestaurangen Brasserie & Bränneri, samt sittplats under konserten eller en enklare måltid i Bloms Bar tillsammans med ståplats. Oavsett vilken matupplevelse man väljer så får alla gäster sedan sova gott i ett av hotellrummen. Det finns även ett begränsat antal biljetter där endast konserten ingår. 

– Vi ser fram emot sommaren och dessa fantastiska konsertkvällar. Att vi i år har valt att bredda erbjudandet med tre attraktiva paket för våra gäster, känns verkligen helt rätt. Nu finns det en upplevelse för alla, säger Ulrika Bergström, hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Artisterna som spelar:
18 juli: Linnea Henriksson 
25 juli: Jakob Hellman
8 augusti: Lisa Ekdahl 
26 augusti: Titiyo & Sunnan

Paketen bokas via Smådalarö Gård Hotell & Spas hemsida

Information
Visa på karta