Bank Hotel och champagneproducent bjuder in till middag

Bank Hotel och champagneproducent bjuder in till middag

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Maison Perrier-Jouët grundades år 1811 av Pierre Nicolas Marie Perrier och hans stora kärlek Adèle Jouët. Det unga paret delade passion för natur, konst och champagne. I samband med lanseringen av Perrier-Jouët Grand Bruts nya design, ingår företaget ett samarbete med Bank Hotel.

Den 5 november lanseras en ny design för Perrier-Jouët Grand Bruts flaska på Systembolaget, men redan nu bjuder Perrier-Jouët tillsammans med Bank Hotel in till en exklusiv matupplevelse ackompanjerad av dryckerna Grand Brut och Blason Rose. Middagarna, där maten tillagas av en kock på plats, kommer att serveras i en unik miljö – nämligen i hotellets forna bankvalv, som nu kallas för Bank Art Space.

Under fyra datum går det att boka in sig på denna middagsupplevelse, den 30-31 oktober samt 6-7 november. Här kan man boka bord.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.