Bank Hotel

3,4
9 betyg
Hotell
Bank Hotel
3,4
9 betyg

Stureplansgruppens boutiquehotell på Blasieholmen är gruppens första hotell och rymmer över 100 rum. Här finns även restaurang och tre olika barer, bland annat en som är belägen på hotellets tak med dubbla terrasser. Med city-nära och vackert läge blir Bank Hotel ett medvetet alternativ till stans hotellkedjor.

Bank Hotel ingår i Small Luxury Hotels.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
9

Recensioner av Bank Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

30/11 2022!
Dagens viktigaste måltid, nåväl det i alla fall starten på dagen, sägs vara frukosten och många anser att hotellfrukosten är den bästa.

Tillsammans med hotellets morgonpiggaste gästerna så intar jag ett trevligt bord me...

·

Ville lyxa till det lite extra då jag gick och fyllde jämnt och kunde inte komma på ett lyxigare hotell! Det blev en staycation på bank hotel med middag på stan.

För den som besöker bank hotel för första gången finns det enligt mig sta...

Oförglömlig bröllopsdag på Bank Hotel!
Hotellet bjöd på bubbel och frukt och vi kände oss väldigt välkomna. Middagen var AMAZING och vi upplevde servicen som väldigt proffisionell. Drinkarna var dessutom gudomligt goda!

Värsta restaurangupplevelsen jag någonsin haft.

Vi lät dem ha öppet någon vecka innan vi checkade in. Vi älskar att ta staycaitions så detta passade oss perfekt. Vilket hotell, det andades lyx. Det var helt olikt något annat hotell vi bott på. Bemötandet från första stund var topnoch.Vi valde...

Kanske inte rätt person att recensera så ”Brunch” inte är min melodi. Men om man gillar ett klassisk ägg-bacon-bröd koncept med lyxig touch och fina lokaler ska man absolut gå hit.

Mysig bar fin atmosfär. Hade lite svårt att höra varandra prata här inne, därav 4 istället för 5 stjärnor. Annars perfekt

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
9

Representerar du Bank Hotel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Bank Hotel?

Bank Hotel ligger på Arsenalsgatan 6, 11 47, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 100m).