Bank Hotel

3,4
9 betyg
Hotell

Stureplansgruppens boutiquehotell på Blasieholmen är gruppens första hotell och rymmer över 100 rum. Här finns även restaurang och tre olika barer, bland annat en som är belägen på hotellets tak med dubbla terrasser. Med city-nära och vackert läge blir Bank Hotel ett medvetet alternativ till stans hotellkedjor.

Bank Hotel ingår i Small Luxury Hotels.

Föreslå ändringar

Recensioner av Bank Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2022

30/11 2022!
Dagens viktigaste måltid, nåväl det i alla fall starten på dagen, sägs vara frukosten och många anser att hotellfrukosten är den bästa.

Tillsammans med hotellets morgonpiggaste gästerna så intar jag ett trevligt bord me... Visa hela »

3 jan 2023 · Uppdaterad

Ville lyxa till det lite extra då jag gick och fyllde jämnt och kunde inte komma på ett lyxigare hotell! Det blev en staycation på bank hotel med middag på stan.

För den som besöker bank hotel för första gången finns det enligt mig sta... Visa hela »

26 feb 2023

Oförglömlig bröllopsdag på Bank Hotel!
Hotellet bjöd på bubbel och frukt och vi kände oss väldigt välkomna. Middagen var AMAZING och vi upplevde servicen som väldigt proffisionell. Drinkarna var dessutom gudomligt goda!

7 jun 2019

Vi lät dem ha öppet någon vecka innan vi checkade in. Vi älskar att ta staycaitions så detta passade oss perfekt. Vilket hotell, det andades lyx. Det var helt olikt något annat hotell vi bott på. Bemötandet från första stund var topnoch.Vi valde... Visa hela »

16 sep 2021

Kanske inte rätt person att recensera så ”Brunch” inte är min melodi. Men om man gillar ett klassisk ägg-bacon-bröd koncept med lyxig touch och fina lokaler ska man absolut gå hit.

1 maj 2023

Värsta restaurangupplevelsen jag någonsin haft.

28 jan 2020

Mysig bar fin atmosfär. Hade lite svårt att höra varandra prata här inne, därav 4 istället för 5 stjärnor. Annars perfekt

18 apr 2023
27 feb 2022