Bar, bistro och vip-balkong på nya lyxiga Rigoletto

Sveriges främsta premiärbiograf är tillbaka fredagen den 27 april. Rigoletto invigdes den 17 mars 1939. Sedan dess har antalet salonger och stolar varierat men när dörrarna nu åter slås upp erbjuds besökarna totalt 937 platser fördelade på 4 salonger, VIP-balkong, bar och bistro i lyxig inredning och arkitektur som går i färgerna rött, svart och guld.

VIP-salong

Balkongen på Rigoletto är omgjord till en VIP-salong med 187 exklusiva läderfåtöljer. VIP-besöket börjar direkt när du går upp för den eleganta trappan och i loungen kan du sedan njuta av en drink, ett glas vin eller en kall öl. I VIP-salongen gäller 18-årsgräns.

Bästa ljud- och bildupplevelse

Salong 1 är nu utrustad med en 4K-digital projektor och ljudet är av absolut bästa kvalitet. Dessutom har salongen fått nya stolar med mer benutrymme. De mindre salongerna på undervåningen har nu äntligen fått kälkbacksparkett, stora dukar och grymt ljud.

Bistro Rigoletto - ambitiös bistro med fantastiska öppettider

Bistro Rigoletto drivs av den välkända krögarfamiljen Ahlbom. Inspirationen kommer från 50-talets Paris, från de nybakta frukostcroissanterna och de schackrutiga golven till menyn och öppettiderna. Förutom den härliga matsalen finns också en bardel.

Mer information: Bistro Rigoletto