Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Rigoletto

3,5
11 betyg
  • Kungsgatan 16
    • City, Norrmalm
  • Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.
Redigera Bistro Rigoletto

Obs. Se Riggan.

Bistro Rigoletto ligger i anslutning till galabiografen Rigoletto på Kungsgatan och drivs av familjen Ahlbom. Här kan man slinka in på en drink, äta lunch eller köra en helkväll med mat och dryck i franskinspirerad miljö.

Bistro Rigoletto för tankarna till Paris med röda sammetssoffor, svarta bistrostolar, schackrutigt golv och mässingprydd bar. Här kan man äta både lunch och middag med utsikt över Kungsgatans puls. På menyn hittar du allt från ostron till franska mellanrätter såsom steak tartar och bouillabaisse. Till maten serveras bland annat bubbel och vin i fransk anda.

Den som är sugen på en gin & tonic har också kommit rätt. Bistro Rigolettos bar är nämligen en av stans första ginbarer och utbudet av gin är stort. Här kan man även ta en lunch på stående fot, eller avrunda dagen med en öl medan man insuper den kontinentala atmosfären. Senare framåt kvällen höjs stämningen ytterligare ett snäpp när biobesökare börjar trilla in efter dagens sista filmvisning.

För den som ska hålla i ett event går det även att boka VIP-baren inne i biografen med lättare mat och dryck.

Användarbilder på Bistro Rigoletto Visa alla

  • Lägg till bild
  • Den fantastiska råbiffen – Bild från Bistro Rigoletto av Katarina D.
  • Bild från Bistro Rigoletto av Katarina D.
  • Bloody mary – Bild från Bistro Rigoletto av Katarina D.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jan 2019

En av dom finare restaurangerna i Stockholm. Tycker den är extremt mysig och vacker. Inredningen är fin.Stämningen, stället och kaffet är super!!
Har länge velat gå hit för att testa maten och tyvärr har jah inte varit det än. Dock läst me... Visa hela »

16 okt 2018

Som stor bioentusiast älskar jag konceptet med restaurang tillhörande biografen, även om det i det här fallet inte direkt skriker samarbete mellan de två parterna. Oavsett, stort fan av inredning, väldigt fransk känsla över det hela, och mat är väl... Visa hela »

22 jan 2020

Habilt! Har varit här några ggr och har alltid varit helt ok. Steak Friten är god och prisvärd. Något som gör att jag inte riktigt fastnar dock, därav en stark trea och inte en fyra. Gillar biokonceptet, hade kunnat vara ännu lite tightare integrerat.

24 apr 2019

Klassisk fransk bistro vägg-i-vägg med Rigoletto-biografen. Musslor, råbiff och annat franskt på menyn. Uteservering längst med Kungsgatan på sommaren.

29 okt 2018

Jag är frankofil, så jag blev direkt kär i miljön.
Har varit ett antal gånger här. Hängt i baren på AW, det är stimmigt och murrigt, väldigt soft.
Brunch, då gäller a la carte menyn. Middag.
Servicen är ok.
Det bl... Visa hela »

21 mar 2016

Har varit här på lite olika udda tillfällen och slås varje gång av hur soft det är att sitta där. Miljö och stämning alltid bra. God mat, trevlig personal

4 jun 2016

Oftast väldigt bra mat i en trevlig miljö. Även baren levererar.

Listad i: Bra lunch
31 dec 2018

Visst är det en kitschig pastisch på en fransk bistro, men ibland när frankofilen vill ha sitt så är detta ett gott val. Jag tycker maten är helt OK här, vinerna sådär och sist fick vi både ett sjukt dåligt vinförslag och allt vad jag... Visa hela »

6 dec 2021

Man ska inte förvänta sig jättemycket när man går hit. Maten och servicen är på ok nivå.

27 sep 2021

25 aug 2021