Bistro Rigoletto

3,5
11 betyg
$$$
Fransk restaurang
Bistro Rigoletto
3,5
11 betyg

Obs. Se Riggan.

Bistro Rigoletto ligger i anslutning till galabiografen Rigoletto på Kungsgatan och drivs av familjen Ahlbom. Här kan man slinka in på en drink, äta lunch eller köra en helkväll med mat och dryck i franskinspirerad miljö.

Bistro Rigoletto för tankarna till Paris med röda sammetssoffor, svarta bistrostolar, schackrutigt golv och mässingprydd bar. Här kan man äta både lunch och middag med utsikt över Kungsgatans puls. På menyn hittar du allt från ostron till franska mellanrätter såsom steak tartar och bouillabaisse. Till maten serveras bland annat bubbel och vin i fransk anda.

Den som är sugen på en gin & tonic har också kommit rätt. Bistro Rigolettos bar är nämligen en av stans första ginbarer och utbudet av gin är stort. Här kan man även ta en lunch på stående fot, eller avrunda dagen med en öl medan man insuper den kontinentala atmosfären. Senare framåt kvällen höjs stämningen ytterligare ett snäpp när biobesökare börjar trilla in efter dagens sista filmvisning.

För den som ska hålla i ett event går det även att boka VIP-baren inne i biografen med lättare mat och dryck.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Bistro Rigoletto Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
11

Recensioner av Bistro Rigoletto

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

En av dom finare restaurangerna i Stockholm. Tycker den är extremt mysig och vacker. Inredningen är fin.Stämningen, stället och kaffet är super!!
Har länge velat gå hit för att testa maten och tyvärr har jah inte varit det än. Dock läst me...

Som stor bioentusiast älskar jag konceptet med restaurang tillhörande biografen, även om det i det här fallet inte direkt skriker samarbete mellan de två parterna. Oavsett, stort fan av inredning, väldigt fransk känsla över det hela, och mat är väl...

Habilt! Har varit här några ggr och har alltid varit helt ok. Steak Friten är god och prisvärd. Något som gör att jag inte riktigt fastnar dock, därav en stark trea och inte en fyra. Gillar biokonceptet, hade kunnat vara ännu lite tightare integrerat.

Klassisk fransk bistro vägg-i-vägg med Rigoletto-biografen. Musslor, råbiff och annat franskt på menyn. Uteservering längst med Kungsgatan på sommaren.

Jag är frankofil, så jag blev direkt kär i miljön.
Har varit ett antal gånger här. Hängt i baren på AW, det är stimmigt och murrigt, väldigt soft.
Brunch, då gäller a la carte menyn. Middag.
Servicen är ok.
Det bl...

Har varit här på lite olika udda tillfällen och slås varje gång av hur soft det är att sitta där. Miljö och stämning alltid bra. God mat, trevlig personal

Visst är det en kitschig pastisch på en fransk bistro, men ibland när frankofilen vill ha sitt så är detta ett gott val. Jag tycker maten är helt OK här, vinerna sådär och sist fick vi både ett sjukt dåligt vinförslag och allt vad jag...

Oftast väldigt bra mat i en trevlig miljö. Även baren levererar.

Listad i: Bra lunch

Man ska inte förvänta sig jättemycket när man går hit. Maten och servicen är på ok nivå.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
11

Representerar du Bistro Rigoletto?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Bistro Rigoletto?

Vi har klassificerat Bistro Rigoletto som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Bistro Rigoletto?

På Bistro Rigoletto serveras bland annat:

  • Franskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Bistro Rigoletto?

Bistro Rigoletto ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Bistro Rigoletto uteservering?

Ja, Bistro Rigoletto har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Bistro Rigoletto lunch?

Ja, Bistro Rigoletto har lunchserveringar.

Var ligger Bistro Rigoletto?

Bistro Rigoletto ligger på Kungsgatan 16, 111 35, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 250m).