BE.CORE expanderar med ny studio

Träningsstudion BE.CORE öppnade sin andra studio den 9 mars i Stockholm. BE.CORE erbjuder effektiv, skonsam, individuellt anpassad träning och klasser i Megaformer – den populära träningsmetoden från Los Angeles. Dessutom kommer studion att ge klasser i den balettinspirerade träningsformen Barre och den innovativa cykelklassen Cycle.

BE.CORE öppnade sin första studio 2013 och gjorde succé med sin unika träningsform Megaformer och konceptet hämtat från Lagree Fitness i USA. Den 9 mars 2016 öppnade BE.CORE sin andra studio i Stockholm, på Tulegatan 33, som även den hämtat inspiration från Los Angeles och Londons träningskulturer där ”boutique fitness” är ett populärt begrepp. Med ”boutique fitness” menas att man som kund väljer att träna på flera olika mindre lokaler istället för att ha ett månatligt medlemskap på ett och samma gym.

- Vi har upplevt stort gensvar i att kunna erbjuda våra kunder ett friare sätt att träna på – trenden ”boutique fitness” – helt utan medlemskap. Dessutom är det väldigt bra för alla som inte bor i Stockholm, men ändå vill ha möjlighet att träna när man är i staden. Vi ser fram emot att på sikt även etablera oss i fler delar av landet och i övriga Norden, säger Lovisa Ehrenkrona, grundare, BE.CORE.

Den nya studion kommer att ge klasser i Megaformer – ett redskap som tränar kroppens alla muskler och utmanar styrka, uthållighet, kondition, balans och smidighet. Studion kommer även att erbjuda träningsformerna Barre som utförs vid balettstång samt cykelträningen Cycle som även de utmanar hela kroppen.

- Vi är stolta över att utöka vårt utbud och utöver Megaformer erbjuda klasser i Barre och Cycle. De tre träningsformerna är perfekta komplement till varandra och ger en svårslagen träning av hela kroppen och förbättrar både styrka och kondition, säger Hélène Barkman, grundare, BE.CORE.

Se även: Be.Core Vasastan och Be.Core Östermalm