Beauty by Dilli bjuder in till sommarmingel

Ända sedan starten har den lilla skönhetssalongen Beauty by Dilli på Döbelnsgatan utgjort en oas för den som suktar efter flirtiga fransar och sug i blicken. I slutet av juli vankas det mingel för att fira in sommaren och salongens lyckade start. 

Salongen har redan från första början varit välbesökt, och har redan hunnit gå igenom både renovering och utökat antalet platserna från en till tre. Bakom salongen hittas ägaren Dilnia Redar, som tillsammans med kollegan Evelina specialicerat sig på allt som har med fransar och bryn att göra.

Fredagen den 21 juli bjuder Beauty by Dilli in till sommarmingel mellan kl 19-21, för att fira salongen och sina nya och gamla kunder. Under kvällen utlovas skön stämning, bubbel och söta bakverk till lyst för både öga och smaklökar. För att hylla sommaren lite extra bjuds det även på blomsterfägring från lyxiga Blossomhouse.

Då salongen är av det mindre slaget är det först till kvarn som gäller, och för den som vill vara säker på att få plats rekommenderas en föranmälan.
För att anmäla dig maila till mingel@beautybydilli.se 

 

  • 28 jul Datum

Visa på karta