Berömt kött på spansk karneval

Berömt kött på spansk karneval

I mars landar den spanska karnevalsäsongen på Boqueria i Mood, där det blir en vecka med fokus på den världskända Ibericogrisen. Under Carneval Iberico, den 23-29 mars, serveras kallskuret och även större styckdelar och det blir både tapas och raciones. Bland annat med rätter som griskind med jordärtskocka och pincho asado på menyn. Boqueria kommer även att fokusera på sherry, vilket ofta kombineras med jamón Iberico i Spanien.

Datum: 23-29 mars

Mer information: Boqueria

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.