Beyond Retro Garage Sale

Beyond Retro Garage Sale

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Beyond Retro öppnar årets största vintagerea i pop up-butik i Brunogallerian i Stockholm. Över 10 000 plagg kommer finnas till nedsatt pris när den svensk-brittiska vintagekedjan drar igång våren med sin klassiska Garage Sale 24 januari.

En hållbar livsstil är i och med klimatförändringarna och Greta Thunbergs fantastiska år i ryggen någonting alla vill uppnå, och Beyond Retro är stolta att erbjuda ett sätt att fynda klimatvänligt mode till rekordlåga priser. Beyond Retros Garage Sale är känd för att vara en bra plats att göra fina vintagefynd och årets upplaga av rean går i samma linje, med återvunna kläder från så lågt som 25 kr. Den som vill handla kläder miljövänligt gör rätt i att titta in i Brunogallerian från smygöppningen 24/1 till stängningen 7/3.

Tidigare Garage Sales har varit succéer, och uppföljaren tar plats i hjärtat av Södermalm, mitt i den klassiska Götgatsbacken. Årets Garage Sale äger officiellt rum från 14/2 till 7/3, och Beyond Retro bjuder dessutom in till Garage Sale Sneak Peek, en smygstart av rean från 24/1 till 26/1, där kunder får chansen att vara allra först med att få se det nedsatta utbudet över löningshelgen. Lokalen fylls med allt från unika klänningar för 75 kr till stora mängder jeans från märken som Levi’s och Wrangler för 150 kr. Dessutom mängder av jackor för 150 kr, väskor för 50 kr och stickade tröjor för 100 kr.

Information

  • Period
  • 28 feb (fredag) Nästa tillfälle