Bitterfittan på Stockholms Stadsteater

Maria Svelands bok har blivit pjäs och ger alla som inte orkade ta sig igenom den en möjlighet att få budskapet presenterat på ett underhållande sätt. Det är inte bara fnitter föreställningen kommer att framkalla, utan även ilska och uppgivenhet. Sara Giese har regisserat pjäsen och Anna Lyons gestaltar rollen Sara på scen. Föreställningen går upp på Stockholms Stadsteater den 27 februari och visas i drygt en månad.

Citat ur teatern;
”Jag är trettio år. Jag har en liten son på två år som ger mig sömnbrist och nu behöver jag ta en paus från allt en stund. Det är inte sämre än vanligt, ingen äktenskaplig kris eller så. Bara onormal trötthet kombinerad med logistiska mästerverk i dagishämtning och två fullblodskarriärer som vi båda hyser ett skadligt begär till”.

Ställer du dig frågor om hur vi ska få till ett jämställt samhälle när vi inte ens klarar att ha det jämställt med den vi lever ihop med, gör som Sara. Ta en paus från allt och åk till Teneriffa.

Finns inga möjlighet till det, börja med att se den här föreställningen som kan öppna upp för en del nya, nyttiga tankar. Biljetter kan du boka här.

Stockholms Stadsteater