Bleck bjuder in singlar på blind date

Bleck bjuder in singlar på blind date

Blind date-konceptet ”Dejtingservice” är tillbaka, denna gång på restaurang Bleck på Södermalm. Den 28 mars kan singlar på jakt efter kärlek få chansen att paras ihop av en entusiastisk panel.

Den som längtar efter kärlek och vill gå på blind date kan nu söka till ”Dejtingservice”. Konceptet har tidigare anordnats på Morfar Ginko, men nu är det alltså restaurang Bleck som står värd. 

– Vi som arrangerade det tidigare har bestämt oss för att ta upp projektet igen i hopp om att kunna sprida lite mer kärlek i stan. Tjugo par kommer att paras ihop och äta en magisk middag tillsammans och förhoppningsvis kommer romantiken att spira, säger Märta Storkirk, en av tre initiativtagare. 

– Som en liten och intim restaurang tycker vi att Bleck är den ultimata platsen för kärlek. Och vi lovar att både upplevelse och service kommer att osa av kärlek och värme, säger Peter Schröder, medgrundare till Bleck.

Ansökan sker via detta formulär senast den 6 mars. Därefter kommer en expertpanel med olika kompetenser att matcha ihop kandidaterna som får ses på en middag på Bleck.

Information
Visa på karta
  • Datum
    28 mars 2023