Blique by Nobis presenterar intim livescen

Den senaste tiden har det bjudits på livemusik i loungen på hotellet Blique by Nobis. Hittills har bokningarna involverat jazz och soul och även framöver kommer flera av Stockholms gamla jazzlegender att stå på scen.

Det hyfsat nyöppnade Blique by Nobis har hittills bjudit på spelningar med artister som Isak Strand & Samson for President, The Jonas Sisters, pianisten Michael Goj och ett flertal jazzorkestrar. Även framöver kommer det att hållas spelningar på hotellet varje torsdag.

– Allt fler scener för livemusik i Stockholm tvingas stänga ner vilket är otroligt tråkigt. Därför känns det kul och viktigt att kunna erbjuda musiker en plattform att visa upp sig på. Hittills har det varit väldigt lyckat och jag ser redan ett stort intresse, säger Lycke Ramel, Community Manager på Blique by Nobis.

Utöver livescenen kan torsdagsgäster även njuta av pizza från hotellets restaurang Boketto tillsammans med cocktails från baren – ofta med en asiatisk twist. Under spelningarna möts tillresta hotellgäster och stockholmare i en miljö där arkitektur, design, konst och musik har en central roll.

– Vi ser gärna att alla åldrar möts hos oss. Därför bokar jag alltifrån väletablerade jazzmusiker till nya, unga stjärnskott. Det blir en fin atmosfär där gammalt möter nytt.

Här hittar du det aktuella spelschemat.