Bockholmengruppen lanserar "Den Barnförbjudna Julfesten"

Bockholmengruppen tar ett nytt grepp om julfirande när de nu lanserar Den Barnförbjudna Julfesten på Le Rouge i Gamla stan. En storsatsning där både underhållningen och samarbeten frontas med nationellt och internationellt kända varumärken.

Under de tre första veckorna i december anordnas Den Barnförbjudna Julfesten, där tre av Bockholmengruppens elva restauranger slås samman för den ultimata upplevelsen för gästerna. Resultatet blir ett nöjeshus för vuxna i Gamla stan med flera barer, två kök, en vinbar, karaoke och massa annat fördelat på tre plan.

- Vår ambition är att skapa något som sticker ut, paketera det vuxet med fokus på god mat och dryck.Vi börjar med en kavalkad av läckra smårätter med asiatisk touch för att sedan frossa i oxfilé, grillad tonfisk och heta gambas samt dricka stora flaskor rödvin. Avslutningsvis har vi dukat upp ett överdådigt dessertbord, bara att sitta ner och smörja kråset, säger Jonas Corbell, kökschef på Le Rouge.

Stämning och upplevelser står i centrum, med underhållning i form av burlesk, vuxenfiskdam och en avslutande fest. Den mindre restaurangen Vinköket kommer att fungera som nattklubb från slutet av första sittningen fram till stängning. Via hemsidan går det även att boka beer pong, karaoke och efterföljande drinkbord på systerrestaurangen Österlånggatan 17.