Vinprovning i jaktstugan Vinprovning i jaktstugan

Bubbel och vilt i jaktstugan

Upplev en kväll där mousserande viner möter rökt viltkött i en charmig jaktstuga mitt i villaområdet Enskede/Skarpnäck. Bakom eventet står Wild@Eating, med sitt fokus på närproducerat viltkött, och sommelieren Camilla Sand från Nolea.

Under kvällen provar deltagarna fyra mousserande viner, inklusive champange, noggrant utvalda för att passa med en charkbricka med vilda smaker. Smakandet varvas med historier och anekdoter som gör provningen underhållande och lärorik.

Eventet äger rum den 29 och 30 januari klockan 18 och platserna är begränsade. Boka plats genom att mejla [email protected].

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.